hits

Jeg trenger hjelp!

Jeg skal kjøpe meg kamera og jeg må ha litt hjelp av dere.

Nå er det på tide, jeg skal nemlig anskaffe meg et kamera. Om det skal være et speilrefleks eller kompakt kamera, vet jeg ikke helt. Jeg har veldig lyst på et speilrefleks kamera, men jeg vil også ha et kamera jeg kan filme med. Har dere noen gode forslag?

Jeg er trøtt. Skolen gjorde meg virkelig helt død i dag, og ikke minst sulten. Er rart hvor mange mye man må tilpasse seg etter skolen. Ikke bare er det døgnrytmen, men også spisetider og lignende. Jeg er alltid sulten på skolen uansett hva jeg spiser! Er det mulig?!

Nå må jeg ringe et eller annet dritthotell i Stavanger som ikke klarer å sende kortet mitt i posten. Det er så dårlig av dem at jeg blir sur. Jeg har ventet på det i over 2 uker. Hvis ikke jeg får det i dag eller i morgen så må jeg reise til Finnmark uten kort. Det blir kult.. Takk.

G.
174 kommentarer

Canon Eos 1000D er et veldig bra speilreflekskamera, har det selv

Jeg sverger til canon eos 500 d, speilrefleks som kan filme ;)

om du skal ha speilrefleks: nikon :-)

Jeg sverger til canon eos 500 d, speilrefleks som kan filme ;)

Hvis du vil ha ett kamera du kan filme med i tillegg til å så bra bilder, kan du kjøpe speilrefleks. Vet om folk som har fått fikset slik at de kan filme med speilrefleks. Vet ikke helt hvordan, men det skal visst gå :p

Du burde kjøpe det kompakt kameraet.!

Da kan du jo ta bilder OG filme ?!:D

speilrefleks er jo ganske bra da ^^ fine bilder! :D

Nikon :)

Selv har jeg Nikon D40. Kjempe fornøyd!

Hehe, på tide du fikk deg kamera ! Men har desverre ikke peiling på hva som er best til å filme OG ta bilder med :p Google is the shit !

Speilrefleks kamera er kjempe bra! De beste er Nikon og Canon syntes ihvertfall jeg! :)

det finnes noen speilreflekser som kan filme, men da må du nok regne med en litt dyrere pris.

Men det er jo testet at Nikon og Canon er best da..

Kompakte kameraer kan filme og ta bilder, men jeg synes i hvert fall ikke at det blir noe god kvalitet på bildene eller filmen da. Jeg er dessverre ikke sikker på speilreflekskameraer som kan filme, men jeg veit at Nikon har et, og det er jo nevnt at Canon også har! Uansett, om du skal kjøpe deg speilrefleks, burde du velge enten Canon eller Nikon ;)

Nikon har flere speilreflekser som kan filme :)

Jeg har Nikon D60, kjempebra, men kan ikke filme med det. Anbefaler deg å kjøpe Nikon i hvert fall!

Jeg skal kjøpe meg ett for konfirmasjons pengene mine. Mamma er veldig nøyen på hva kamera jeg skal kjøpe osv, hun er "proff" med sånn fotograferinger osv. Hun sa at jeg skulle kjøpe dette : http://www.datakjeden.no/PartDetail.aspx?q=p:2614148;c:36154

Det ble anbefalt på tv2 hjelper deg og det skal være kjempe enkelt og bra! Om du skal kjøpe den speilrefleks så burde du kjøpe Linse: 18-200mm :)

Jeg har selv canon EOS 500D . Det er et utrolig bra kamera og det kan filmer i HD :-) anbefaler det sterk !

Canon EOS 500D kan du både filme og ta bilder med ^^

Canon eos 500d. Har det ikke selv, men kjenner noen som har det og de syns det er kjempebra. Det er speilrefleks, tar goe bilder OG du kan filme med det :)

Canon Eos 500D. Det tar kjempebra bilder og filmer kjempe bra! har det selv :) anbefaler på det sterkeste !

kjøp det speilreflekset jeg anbefalte og kjøp ett digital kamera som kan ta bilder under vann og over og så du kan filme med! så kan du bruke det litt utenom.

canon eos 7d? 500 d skulle det være! =)

du burde kjøpe et sån voe har!!!(det ser ut til og være veldig bra camera)

canon powershot g11!!!!!!!! jeg har det, koster litt, men er totally verdt pengene. det er like bra som et speilreflekt, bare at det er mindre, og man kan ikke bytte objektiver. men det har alle de samme instillingene, samme bildekvalitet, du får det med inn på konserter siden det ikke er speilrefleks, OG det har skjerm du kan vippe ut så du kan se deg selv når du tar bilder av deg selv. AWESOME.

Den første kommentaren min kom visst ikke, der jeg anbefalte ett speilrefleks kamera. Jaja, får skrive igjen. Kjøp dette : http://www.datakjeden.no/PartDetail.aspx?q=p:2614148;c:36154

- Linse: 18-200mm . Blei best i test på tv2 hjelper deg :)

Kjøp et nikon speilrefleks kamera, lett og bruke, og kvalitet på bildene :)

Canon 7D det er sykt bra, du kan fime med det også. Men tror det koster rundt 11 000 kr :) Men verdt det om du interesserer deg skikkeig for foto iksom

Jeg fikk speilrefleks til jul, men etterhvert angret jeg sånn sett egnetlig på at jeg fikk det og fikk da kompakt kamera av foreldrene mine senere igjen. Og jeg er faktisk stor fornøyd bare pågrund av jeg kan ta den lett med rundt blant folkene. Enn at jeg skal tenke at jeg har ingen bilder pga speilreflekskamera er så tung og lite lyst til og bære den rundt blant folk.

Så for meg ser jeg at du er mye ute blant folk, og det er kanskje da best og velge komapktkamera enn speilrefleks.

Speilrefleks = Velg Canon eller Nikon!

Kompakt kamera = Canon, helst.

jeg og er alltid sulten på skolen. på skolen må jeg spise flere ganger om dagen, da det ikke er skole spiser jeg en gang om dagen omtrent :p

om du vil ha speilrefleks er canon eos 450D utrolig bra til hobby bruk osv. Om du skal ha kompakt kamera er Canon ixus 800 også veldig bra!

Speilrefleksen koster jo ikke skjorta, men det er jo heller ikke gratis. hih, men jeg synes selv om du liker å ta bilder, så er det verdt pengene.

Vi har speilrefleks, og det går faktisk ann å filme med det ! Veldig fornøyd med det, men det kostet jo en del. Nikon D90.

Canon Eos 500D, det e speilrefleks som du kan filma med:-) Skam bra kamera!

kjetil puz, jeg har et kompakt kamera fra panasonic med leica linse!!!! 12,1 megapiksler. og mange valg. Tar superbra bilder. Kjenner en (proff) fotograf som anbefalte meg det. Han bruker det når han ikke kan ta med dyre superbra kameraer. og jeg har mistet det 776534856 ganger i bakken, sølt vann på det...og det er like godt som ny. bare send meg melding på face eller no om du vil ha mer info looolz <333334455653423

Nikon sitt 5000 (D tror jeg) kan filme og fotografere. dessuten kan du bevege skjermen bak:P

SYkt kul!

Du burde absolutt kjøpe Nikon D300s! Da får du nydelige stillbilder og fantastisk HD-film i toppkvalitet. Koster rundt 10 lapper. Men hvis du er mer opptatt av filmkvaliteten fremfor stills, bør du sjekke ut Canon 7D. :-)

D3000 veldig bra kamera, jeg er kjempe fornøyd med det. Tar utrolig bra bilder, og det er veldig rimeligt koster rundt 2000, kameret er for litt nybegynnere då. men elsker dette kamera.

skal du ha et enkelt og bra kamera som filmer og tar bilder bør du satse på sony bloggie, laget for bloggere :)

Er mange speilreflekskameraer som man kan filme med også. Tror man kan det med Canon EOS 7D... ;)

Nikon D3000 eller D5000 :)

har egentlig ikke noe peil på sånt, ganske blank. men har et veldig bra digitalkamera, samsung st550 :) tar utrolige bilder, elsker det!

elsker btw bildene på bloggen din Kjetil, du har så mange bra! Kjekkas :)

Canon 1000d!

Nikon D3000! samme som IdaWiik har. det er genialt<3

nikon, helt klart ! beste merket :- )

jeg anbefaler nikon !

Jeg anbefaler Canon Eos 500D fordi du kan både filme og ta utrolig gode bilder med det! men det som er en ulempe med dette kameraet er når du filmer med det tar det så ufattelig mye minne på det. men som sagt jeg anbefaler Eos 500D på det sterkeste :)

Jeg har Canon 450D - det er utrolig bra!

Men det nye Canon eos 500D som er den nyere modellen, kan jo filme også (:

Jeg har dessverre ikke så mye peiling på kamera og sånn. På Mr123.com så kan du kjøpe kamera til omtrent 30kr, det er sånn bud greier og det funker faktisk. Kan du sende meg html koden til bloglovin knappen du har? :D

ser du har fått veldig mange forskjellige forslag ^^

Men eg har sjøl tenkt å kjøpe meg Canon eos 550D

Som nettopp har komet ut :)

http://www.elkjop.no/product/foto-video/speilrefleks/EOS550D1855IS/canon-eos-550d-m-18-55mm-is-objektiv

der er linken ;)

bare kopier den å lim den inn på en ny side ;)

Har hørt bra om canon eos 500d, som både kan filme og ta bilder! Da får du jo alt i en smekk! :) Ha en super dag!

Nicon er veldig bra:):)

HUSKER DU AT DU SÅ OSS PÅ CHATROULETTE PÅ SKOLEN IDAG ?! DET VAR FETT. DU ER VIRKELIG KJEKK ASS. MEN SKULLE DU BLOGGE OM OSS? :D

Jeg kjøpte 550D for 1 mnd siden. Det har akkurat kommet ut på markedet og har fått veldig gode anmeldelser. Det tar utrolig gode bilder, har høy ISO, og kan til og med brukes til å filme med. Anbefales!! :)

hvis du kjøper canon 500D! med dette kamera kan du både filme og ta utrolig gode bilder. Masse fuksjoner og andre diverse muligheter. Det er et speilrefleks og jeg anbefaler det på det sterkeste! Pluss at det er mye bedre kvalitet på filmingen på dette kamera enn sånne andre små kamraer! I PROMISE YOU =D

Jeg har speilrefleks som du også kan filme med, og det liker jeg veldig! Nikon D90 heter det :)

hvis du skal ha speilreflekskamera, vil jeg anbefale canon! har canon eos 450D selv og bruker nikon på skolen. men mener at canon er klart det beste kameraet! :-)

Jeg er veldig fornøyd med speilreflekskameraet mitt, Canon EOS 450D :-) Det kan ikke filme, men det er mange nyere modeller fra både Canon og Nikon som kan filme nå. De ligger vel på rundt 6-7000 kr, som jeg har sett :-)

du kan filme og ta bilder med speilreflekskameraet canon eos 500d, det samme med nikon d90

KAN DU SVARE PÅ HVOR MYE NOODLES SKOENE DINE KOSTET?

HVOR MYE KOSTET NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

Olympus e-520. anbefales!

Kjempesøt blogg! :D Jeg blir også alltid sulten på skolen, men skjønner ikke hvorfor -.-

Men det pleier å hjelpe litt med karbonader eller noe sånt :P<3

Er også alltid sulten på skolen, går idrett da men ! - forde om, de dagene vi ikke har gym, STILL HUNGRY ALL the time :O

Panasonic Lumix :)

A to the nonym

A to the nonym

shit, som du er kjekk <3

canon EOS 450d er bra! :)

Anbefaler et speilrefleks Nikon som du også kan filme med (finnes flere typer). Jeg har et speilrefleks og et kompaktkamera, veldig kjekt med et lite kompaktkamera, men selv om det er temmelig bra kvalitet blir bildene ikke bra i det hele tatt, absolutt verdt å drasse på et større kamera. Kjøper du en bra linse (fx 18-200) + en blitz har du en super pakke!

Flotte bilder, når og hvor er de tatt?

Canon EOS 500D er veldig bra! Har det selv, det kan filme også :)<3

Nikon D5000 helt klart.

- Årets beste speilreflekskamera.

og i tillegg får du filme i full HD.

Det er seriøst veldig bra, og anbefales sterkt : - )

Jeg har D3000, og er veldig fornøyd med det ^^ (går ikke an å filme)

Nikon D300S! beste i verden! :) Synd det er så dyrt som det er, men definitivt vært det! Om jeg ikke husker helt feil, kan man filme med det også! :)

Jeg har Canon EOS100D. Det er dårlig, du skal få kjøpe mitt..

Men viss du skal ha et kamera bør du kjøpe et bra et. Anbefaler nikon, føler det er litt bedre enn Canon. Ellers viss jeg skal anbefale Canon er 450D et kamera som tar veldig bra bilder, selv om det er en amatør som tar bildet. hihi

lykke til med kamerakjøp

speilrefleks som kan filme ;)

Hvis du vil ha et speilrefleks, men også et kamera som kan filme er Canon 550 D et bra valg.. Selvsagt, ikke TOPP karakter kamera, men skal du ha et topp karakter kamera må du også legge op noen tusen til (:

canon 550D!!! :)

Jeg blogget nylig om det, for jeg har "storebroren" 7D'n.

http://tasolberg.blogspot.com/2010/04/soleklar-6-er-til-dette-kameraet.html

Canon 550D. Både utrolig gode bilder og HD opptak.

KAN DU SVARE PÅ HVOR MYE NOODLES SKOENE DINE KOSTET?!

HVOR MYE KOSTET NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

HVOR MYE KOSTER NOODLES SKOENE DINE?

fine bilder, du!

love you !!!!!!!!!!

Eg har Canon EOS 500D, og er særs fornøgd : )

Sinnsykt fine bilder.<3

Du kan jo filme med speilrefleks kamera også! Canon! :)

Canon EOS 500D

Jeg ville valgt Canon EOS 500D, det kan filme :)

Samsung GX-10, vunnet en del tester ;) det er speil refleks MED film.. TROR jeg, jeg mener å huske det ;D Test: http://www.lydogbilde.no/index.php?cat=79291&kategori=87&testid=3716 TADA ;)

jeg har canon 450D selv veldig bra kamera, men det kan jo ikke filme da. jeg har også et enkelt olympus 850 sw også som er både støtsikkert opp til 1 m og vanntett til 3m. testet det godt med dykking i thailand ifjor og er kjempe fornøyd, filmer også veldig bra både over og under vann ! :)

Høres ut som Canoen EOS er veldig bra. Selv har jeg Nikon 3000D og jeg må innrømme at det suger at det ikke går ann å filme. Dessuten er det litt for liten zoom, men det kan da fikses. Ellers er bildene helt TOPP.

En "blanding" av speilrefleks og kompakt kamera, Canon PowerShot XS20IS. Veldig fornøyd :)

Canon EOS 550D er og et speilrefleks kamera som det går ann å filme med.

Du burde sånn serr ta Nikon D5000. Den kan filme i HD kvalitet. også har jeg den å anbefaler den veldig :D

hvor er bildene tatt ? :D utrolige fine!

Hvis du skal ha speilrefleks vil jeg helt klart anbefale et Nikon-kamera... Finnes vel et Nikon speilreflekskamera som kan ta opp film tror jeg - så hvis det er bra så er sikkert ikke det så dumt. Innen kompaktkameraer vet jeg ikke helt hva som er bra eller ikke bra, men søk på noen forbrukertester på nettet så finner du det ut :-)

Canon 5D er speilrefleks som du også kan filme med! En i fotoklassen min har det, supert kamera! (men kjører du speilrefleks hold deg unna olympus og sony!)

Nikon D3000 , men du kan ikke filme med den da..

canon eos 500D, der har du speilrefleks du kan filme med;)

Tror både nikon d5000 og d90 kan filme! Nikon er best! :)

Fine bilder, hvor er de tatt?

det nyeste Nikon D90 kameraet, det kan filme i meget bra kvalitet :)

Slv har jeg Nikon D5000, og er kjempefornøyd. Sal ikke si det er det beste, for det er forskjellig fra person til person. Nen foretrekker nikon og noen canon, for det meste :-) Nikon D5000 er rask å ta bilde med, det er lett å få fokus på de detaljene du ønsker i ildet, og du kan filme i HD. Jeg vil personelig anbefale Nikon D5000. Du får gode bilder og du filmer virkelig i HD.

:- ))))

Canon EOS 1000D er et HERLIG speilrefleks kamera <33

har samme kamera som LARS TANGEN ! :'D

DET ER FETT !

Duu, hvilken skrift bruker du på inleggene dine? Haha, jeg har vanelig digitalkamera eller så bruker jeg mobilen min <3

canon EOS 550D filmer i HD :-)

Jeg har canon eos 450D. Det er en speilrefleks. Jeg er sinnsykt fornøyd! Lett å bruke tar utrolige bilder! Veldig fint, så jeg anbefaler den : )

Min erfaring når det gjelder gutter og utseende, er at jo kjekkere man er, jo mer idiot er man... Da må du være en av de største idiotene som finnes hvis den teorien/erfaringen stemmer!! :D

Nikon D90, garantert!

det nye speilreflekskamera fra Canon (husker desverre ikke modell), det kan du filme med :-)

Du er så jævlig deilig! smelter av deg! <3

Canon EOS 550D. Men hvis du vil ha et lite kamera som er lett å ta med over alt + at du kan filme med det, vill jeg satset på Canon G11

Jeg har canon 7D, 40D og 400D. Jeg er veldig fornøyd med alle, og som du ser er jeg veldig fornøyd med canon. Men hvis du vil ha et kamera for "amatører" hvis du skjønner hva jeg mener bør da kjøpe canon 500D som filmer også, eller nikon D5000. Hvis du leter etter et enda billigere kamera bør du kjøpe canon 1000D, men dette kamera filmer desverre ikke.

Hvis du vil ha et enda bedre kamera anbefaler jeg deg canon 50D, men det kameraet er rundt 10000 kr. Og hvis du vil ha enda bedre sånn som proffene går prisen høyere, som du sikkert vet.

Men hvis du ikke vil ha et stort kamera, og vil ikke bytte objektiver anbefaler jeg deg serien til canon som heter PowerShot som er en balnding av digitalspeilrefleks og digitalkompaktkamera.

Og ett viktig tips er å ikke innvistere i et veldig dyrt kamerahus, men innvistere i dyre objektiver. Gode og dyre objektiver = utrolig fine bilder.

Så hvis jeg hadde vært deg og skulle kjøpt speilrefleks ville jeg ha kjøpt canon 500D eller nikon i samme prisklasse, og kjøpt gode objektiver. Ditt første objektiv burde være rundt 17-85mm. Det tar som oftest macro og det har god zoom.

Men hvis du går for kompaktkamera som er mye lettere å ta med, så annbefaler jeg serien til Canon som heter PowerShot som ligger rundt 6000kr.

Jeg håper dette var til litt hjelp ; ) Kos deg med kameravalget <3

Canon D500 som kan både ta bilde og filme. Et veldig godt kamera som kan anbefales:)

Kjetil, du burde kjøpe et av Canon Eos kamerane! de er veldig bra og brukervennelige. du kan ikke filme med de menmen.. :) ikke vurder å kjøpe et Nikon for de har dyrere objekt og mindre vanlige å få tak i! ta det fra en som går på Media ^^

Hvis du vil ha et bra kamera, kjøp Nikon! De er best på alt, objektiver osv. Feks. Nikon D90 eler D5000 kan du både filme og ta bilder med, og Nikon D60,70, 80 og 300 er dritbra kameraer :D Håper du finner et bra kamera ^^

Selvfølgelig speilrefleks!
Ikke nøl på det en gang! Man får ikke tatt bilder med så god kvalitet som med speilrefleks uansett!
Og som mange sier..SPEILREFLEKS kan filme også. Canon <3<3

Spørs hvor dyrt du vil ha da, men Nikon D3000 er kjempe bra, du kan kjøpe det på elprice.no. det koster 3.999,-

Du burde kjøpe Nikon D90! Elsker det kameraet! Kan filme i HD, også tar det knall bra bilder! Eneste som er dumt med filmingen er at det er manuel fokusering, men det er ikke no stress :p

Hvis du har lyst til å ha et kamera av ordentlig kvalitet som både filmer og tar bilder kan Canon EOS 500D være et godt alternativ :) Det er et rimelig speilrefleks kamera med 15,1 megapiksler og HD-video funkjson. Prisen på kameraet ligger på omtrent 5.000 og selv vil jeg si at det er et godt kjøp. Har Canon EOS 1000D selv og er VELDIG fornøyd :) Skal du få masse ut av en speilrefleks så følger det gjerne med litt ekstra kostnader på tilbehør osv, men jeg vil påstå det er verdt pengene. Knall kamera i lang fremtid! :)

Du kan kikke på en produkt test av kameraet her:

http://www.teknofil.no/wip4/review/test-canon-eos-500d/d.epl?id=39815

Råder deg til å kikke på Canonkameraene, og lykke til! :)

Canon EOS 500D. Nydelig kamera med masse funksjoner. Canon eller Nikon spiller ingen rolle for min del, så lenge du legger minst 5000 i kameraet, og IKKE kjøper kit-objektivet (det som følger med). Kjøp heller et godt allround-objektiv :) Spør i en fotobutikk for å finne et objektiv som passer for deg :)

Selv bruker jeg Canon EOS 450D. Helt fantastisk kamera med mange funksjoner! Det tar bedre bilder enn Canon EOS 500D gjør, men det har ikke videofunksjon. Likevel så vil jeg si at det er det beste kameraet fordi man kan bruke det både til blogging, naturbilder, andre steder osv. Jeg er iallefall veldig fornøyd! Og til filming så bruker jeg enten et kompakt digital kamera eller videokamera.

PS. Står valget mellom Nikon og Canon, for all del velg CANON!! Så utrolig mye bedre :-) Har prøvd både Nikon D60, Nikon D40, Canon EOS 500D og Canon EOS 450D, og det er garantert sistnevnte som jeg er mest fornøyd med. :)

emma pernille

emma pernille

Det finnes speilreflekskamera som både kan ta bilde og filme, har ikke prøvd det selv men regner med at det er bra :-)

Jeg ser at det har kommet inn en del kommentarer, og tips til deg. Men jeg skal komme med mitt også.

Jeg har et Canon EOS 450D, det tar bare bilder, men til gjengjeld er det gode bilder. Objektivet jeg har er et fra Sigma, og er 18-200mm. Dette kostet tilsammen 10 00kr. 5000 for selve kameraet og 5000 for objektivet.

Canon har kommet med et nyere kamra, EOS 500D. Dette kan filme, jeg har prøvd det, og etter min mening tar det ikke like gode bilder som mitt. Men det er egentlig bare å forvente med tanke på at det har filmmuligheter. Det er ikke en kjempeforskjell, så jeg ville nok kjøpt det kameraet.

(Selv om alderen min er lav, kan jeg faktisk ganske mye om foto. Eller jeg interesserer meg for det, og har lest en del fotobøker. Og hvert på steder som Egypt og Paris for å ta bilder. Så vær så snill å ikke bare se på alderen min og tenk at jeg ikke har peiling på hva jeg snakker om)

Du burde skaffe deg et Canon EOS 500D :-) Det tar utrolige bilder, og kan filme. Jeg har 500D, og er superfornøyd :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

http://no.exilim.eu/no/exilimzoom/exz2000/

Har både speilrefleks (cannon EOS 750D) og dette kamera. Er kjempefornøgd med begge to. Annbefaller å kjøpe et lite viss du bare skal ha ett - er så kjedelig å drasse på det store hele tiden:) og til å være et digitalkamera er dette ekstremt bra!

Hvis du vil ha begge deler så kjøpt Nikon D5000. Tar kjempe bra bilder, meny'en er på norsk og den filmer i HD :) Kjempe bra kamera!

Canon eos 500 D det er speilrefleks, + at kamera kan filme!

eller så burde du kjøpe Nikon D5000:) det er det som er det beste:)

Hvor er de bildene tatt? :) De er veldig pene!

som alle de andre sier: Canon EOS 500D er det veldig bra speilrefleks kamera. Anbefaler det!

Cannon powershot g10 elelr g11. g11 er den nyeste men de er i samme pris grupper. Powershot er et Kompaktkamera med nesten speilrefleks kvalitet og tror man kan filme med den. Har hatt G10 selv. men fikk speilrefleks. Men det var vært pengene og kjøpe Powershot G10

Panasonic Lumix DMC FZ38, det er en mellomting mellom speilrefleks og kompaktkamera.. Man kan filme med det og det er veldig bra. Ikke så dyrt heller, jeg er i hvertfall veldig fornøyd! :)

Anbefaler Pentax K - x, det filmer HD og tar brae bilder.

Det koster rundt 5000 kr.

Hei! :)

synes det øverste bildet der var dritkult, med lilla shorts og grønne blader! :P digger bloggen din ^^

Sony DSC- H20 er et kjempebra kamera som tar gode bilder og filmer i HD- kvalitet. Det er ikke like stort som et speilreflekskamera, men ikke like lite som et kompaktkamera, en god mellomting med andre ord :) Anbefaler virkelig dette kameraet ! det er også enkle redigeringsmuligheter på kameraet ; )

jeg syns du skal kjøpe et nikon speilrefleks kamra! jeg ser flere har skrivd canon, men nikon får mye klarere bilder enn canon. begge kamrane har jo sine fordeler, men jeg ville satset på nikon, jeg er hvertfall stor fornøyd med mitt!

Nikon D5000, et eksempel på ett nikon kamra :)

Du burde kjøpe Canon eos 500d. Et kjempebra speilreflekskamera som tar bra bilder. Den er også veldig bra når det gjelder filming. Bra lyd og HD kvalitet.

ja takk , begge deler ! <3

nikon d90 er et meget bra speilreflekskamera du både kan filme og ta bilder med. det er meget raskt og tar gode bilder. Jeg ble anbefalt dette kameraet av en av norges største fotografer Morten Krogvold. Du vil aldrig få den samme kvaliteten med et kompaktkamera og du som blogger å legger ut bilder hver dag burde jo ha et bra kamera, derfor anbefaler jeg nikon d90.

Jeg bruker canon EOS 500D. Det kan du også filme med, og har utrolig bra lyd på! Anbefaler den sterkt :)

NEINEINEINEI drit langt i canon! Nikon er det som duger, lover deg med hånda på hjertet.

Enten Nikon D90 eller D5000. Skal anskaffe meg en av dem selv i nærmeste fremtid.

MEN for all del, IKKE kjøp deg kompakt hvis du har tenkt til å bruke det til å ta ordentlige bilder.

Men hvis du av en eller annen grunn bestemmer deg for å kjøpe kompakt, da ambefaler jeg deg å kjøpe Lumix fra LEICA (http://www.zone-numerique.com/uploads/Appareils/Panasonic/TZ6-TZ7/TZ7_450.jpg), det er det nærmeste du kommer speilrefleks i kompaktversjon. (Har den selv).

Men av erfaring, så må jeg nok anskaffe en speilrefleks hvis jeg ønsker å ta ordentlige bilder.

And one more thing. Bildene blir ikke fantastisk bra med en gang du kjøper deg speilrefleks. Kvaliteten ligger i linsene, og ikke selve kameraet, egentlig så er kameraet like ræva som et kompakt uten linse (nesten verre). Du kan forbedre lys, iso, oppløsning og kvalitet med sikkert minst 70% ved å invistere i en ordentlig linse.

Good luck eh'! :)

Kanskje den canon eos 550d :) ?

Nyeste eller noe fra canon, med 18 megapiksler (?) og kan filme i HD om jeg ikke tar feil :-) !

Jeg anbefaler Canon EOS 500D, utrolig bra kvalitet på bildene. I tillegg har den HD Video. Jeg er kjempe fornøyd, ikke alt for dyrt heller. =)

Det finnes speilrefleks som kan filme i hd,spørs bare

kor mye du er vilig til å betale!Ej skal kjøpe EOS 5D Mark II,

ganske dyrt,men verdt de...21 megapiksler og filmer i full ha

Jeg har Canon eos 500d, og er storfornøyd! Det filmer veldig bra kvalitet og tar nydlige bilder, jeg har alltid likt canon sine produkter. Det koster nærmere 8000 kr, men er helt klart verdt kjøpet!

jg har nikon d5000 og jeg stotrives med den, den filmer også ganske bra!

Jeg har Nikon D90(speilrefleks) og den kan filme! Om filmingen er så bra som bildene, er jo et annet tema..!

Jeg er eieren av et Canon eos 500d, og jeg er fornøyd!

Det tar utrolig bra bilder, og i tillegg går det jo også ann å filme med det! :)

Vel, jeg har ikke prøvd noen andre speilrefleks, så jeg vet ikke forskjellen.

Men jeg synes selv bildene er av utrolig bra kvalitet, og filmingen er også i HD.

jeg synes speilrefleks er veldig kult, men det er et samsung kamra (digitalt). Det er det med skjerm foran vettu? Det har jeg hørt er veldig bra :-)

btw: digger bloggen din :))

Nikon d3000, ikke så dyrt og veldig bra og enkelt :D

Du kan filme med speilrefleks!

Canon powershot G11! ikke speilrefleks, men er mindre og minst like bra som et! man kan filme med det, det har mange kule innstillinger og man kan tilkoble ekstern blits hvis du vil det ;) og så ser det ganske kult ut også da :)

vel jeg har et kamera som heter Canon Powershot SX20 eller no. Det er et speilrefleks som kan filme i HD :)

CANON! hvis du vil ha film fungsjonen (som du kanskje ikke trenger veldig ofte) så syns jeg eos 500D. Har det selv og er ekstremt fornøyd: ) men hvis du ikke trenger den så ett av de nyeste canon kameraen kanskje : ))

DU HAR SÅ FINT HÅR :D!

Canon EOS 500D, er best da! ;)

Sinnsykt fin plass å ta bilder! :) Håret var digg ja!

Ha en fin dag videre ;*

Digger di bildene der! Fargene gir det så mye liv!

Canon eos 500D! Kjempebra bildekvalitet og full HD film. Jeg anbefaler deg å kjøpe det. Er jo ikke så alt for dyrt heller da. Jeg har det selv og er utrooolig fornøyd.

Fete bilder! Anbefaler Canon eos 500D :)

anonymgirl yoo

anonymgirl yoo

Alle CANON IXUS kameraene er gode. Gir gode bilder og kan filme. Har også selvutløser, hehe.

Utrolig fine bilder :))

Canon eos 500d eller 550d de tar kjempe brae bilder og er noen av de nyeste speilrefleksene til canon og du kan filme med begge to :D

Jeg har Canon EOS 1000D. du burde invistere i et kamera som har bildestabilisator. det er det ikke på mitt, og jeg angrer meg for at jeg ikke kjøpte eos 450d (;

Hvor du er siden du kan sitte i shorts og t-skjorte?

anbefaler nikon d300s :-) tar sykt bra bilder + at du kan filme med det. prisen er litt høy og er igrunn ikke et nybegynner kamera, men sykt bra er det! :)

caroline arebø

caroline arebø

æsj fyfaen der var du pen

Det der er sykt kule bilder! Du er så kjekk, tror jeg dåner, hahahah<3

Klem Silje / lillekringle.blogg.no

Canon EOS 500D - Hele den serien er digg, har et 450D, eneste forskjellen på det og 500D er at 500D kan filme i HD, pretty awesome!

Heii <3. Jeg har NIKON D3000, det er det beste cameraet jeg har hatt og jeg er veldig fornøyd.

Du burde kjøpe NIKON D90. Jeg har det kameraet. Det tar bra bilder og du kan filme med det. Du kan også fokusere på skjermen, slik at du ser det du skal ta bilder av på skjermen, og det er ikke mange kameraer som er slik. Dersom du vil filme må du ha fokus på den skjermen slik at det du skal filme vises der og så må du trykke på "OK" knappen, da filmer du og det er bra kvalitet.

Canon 500D tar kjempegode bilder og kan filme i HD kvalitet. Anbefales!

canon G11. perfekt til å ta ta med seg overalt, greit å ha rundt halsen og tar fine bilder! du kan sette på linser og blitz hvis du ønsker å gjøre det mer komplisert med tiden :) jeg er knallfornøyd hvertfall!

Jeg har selv Nikon D40, og er kjempeførnøyd selv om det begynner å bli litt gammelt. Har hørt om nye kameraer, kompakte, som har like god kvalitet som speilreflekskameraene. Så et bilde som hadde blitt tatt med det, og det var helt sykt. Irriterer meg at jeg ikke husker hva det heter! -.- Det eneste som jeg syns er negativt med speilreflekskameraene er størrelsen, så jeg har vurdert å kjøpt meg et slikt kompaktkamera jeg også : ) Lykke til meg å finne kamera ;) Lurt å se på sånne eksempelbilder så du ser kvaliteten på bildet!

Jag har en Canon Powershot G11. Det är en otroligt bra kamera! Väldigt lätt att förstå sig på och har de flesta funktioner som en systemkamera har, bara det att istället för att man ställer in det manuellt så finns det en knapp alternativt ett slags hjul som man ställer in det på. Otroligt bra verkligen!

Satsa på en sådan!

jeg har Canon 450D og jeg er igrunn ganske fornøyd

jeg dør av deg, du er så utrolig fin , du aner ikke kjetil ! <3

sykt fine bilder !!! :)

Veldig fine bilder

øøh, vi kjøpte oss et kamera i tenerife, den var utrolig bra, men husker ikke hva det heter xD (smart)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten