hits

Etterlengtede svar.

Jeg har vært sløv, megasløv, übersløv, men nå skal dere få noen svar.Hvorfor begynte du å blogge?
Fordi det virket spennende og fordi jeg begynte å gjøre mye kult som jeg ville dokumentere et sted med både bilder og film. Ser du på Paradise Hotel? Jeg nei? Hvor i helsike har du fått det fra? Hva synes du om Justin Bieber? Kult for han at det går så bra med han, men føler et visst misbehag ved at han alltid hooker opp med en jente som er mye større enn han i hver musikkvideo og at denne lille gutten synger om kjærlighet hele tiden. Hvilke jenter på topplista er penest? Ida Wiik, Emilie Nereng, Tone Damli og Nora Alba. Har du noen bestevenner? Jeg har flere av dem, men har bare en jeg kan fortelle absolutt alt. Hva har bloggen din gjort for deg personlig? Et godt spørsmål, for jeg vet ikke helt hva jeg skal svare. Jeg har vokst i hodet faktisk, det har gjort sånn at jeg føler at jeg har fått mer erfaring med forskjellige ting både i privatlivet og i arbeidslivet. Hva betyr Sunday-tatoveringen din for deg? En stor del. Et minne fra min tid som ung og ikke minst et herlig minne fra julen i LA med Julie. Hvor lenge har du danset aktivit? I snart to år. Er du ryddig eller rotete? Hjemme er jeg rotete, men borte er jeg veldig ryddig. Gruer meg til jeg flytter ut for da blir "borte" til "hjemme". Hvilket kamera bruker du? Canon EOS 450D, virkelig fornøyd. Hva er din største frykt? Å FALLE UT FRA TOPPLISTA!!! Nei, min største frykt er miste noen av mine nærmeste. Faller du lett for jenter? Det kommer an på. Hvis det er riktige jenter, så kan jeg falle pladask veldig tidelig! Er du jomfru? Det er vel helt normalt for en i min alder å ikke være det? Bruker du sminke daglig? Absolutt ikke. Skjønner ikke hvor dere har fått det fra. Har du noen gang farget håret? En gang, og den fargen har jeg nå. Jeg vurderer faktisk å farge det en annen farge. Dere får vente å se hvordan det blir! Hva er din største drøm? Å få se hele verden. Søsken? En søster på enogtyve. Har du vært sammen med Ida Wiik? Ja, en av verdens mest fantastiske mennesker. Har du vært i Stavanger og hva synes du om dialekten? Ja. Digger utelivet og digger dialekten. Forventet du at bloggen din skulle gå så bra? Hadde aldri trodd det. Hadde ikke trodd jeg skulle fortsette mer enn et par dager en gang. For hvem tar du privattimer for? For alle som ønsker! Bare det ikke er ekle menn på 50 år, no offence. For dere andre, send meg en mail! Er du glad i leserne dine? Ja, jeg er det. Skulle ønske jeg kunne vise hvor høyt jeg setter pris på alle sammen, men håper det holder i det minste at jeg skriver denne bloggen. Er du singel? Ja, det er jeg.


Ikke hat meg fordi det ikke ble på film, men jeg har virkelig ikke fått tid til det. Men håper dette hjalp litt? Så kommer det en runde to litt senere.

G.

35 kommentarer

Hva skjedde med deg og Emilie? :(

Går fint uten video også vettu ; ) Virker som en god gutt du. Fikk faktisk vite en del om deg som jeg ikke visste fra før av.

Natta ; - )

Er ikke Karoline Berget blant de fineste?

Njaa, kommer nok ikke hjem før 2. Juni :p Skulle helst vært her enda lenger faktisk.. Hihi! Det er paradis her :) Har kokt meg i 50 grader på bademadrass i dag :D Det er helt fantastisk her!!

takk for svarene:) <3

Vell, din verste frykt (egentlig min også) opplevde jeg idag med min farmor (R.I.P.) :'(

haha , du er så søt :)

BRA SVART KJETIL!

utrolig tøft bilde!

søt du er<333

leste i avis'en ''Finnmarken'' og der var det to siden om hvordan det gikk

i Berlevåg med deg og at alle barna stortrivdes med hip hop osv. :-)

Elsker bildene du tar hos Fame ü

En i B. Våg :)

En i B. Våg :)

For oss har du allerede vist hvor glad du er i oss :*

Flott svart!!

Haha, jeg drømte om deg i natt!

justin bieber er vel 16? ikke såååååå ung. :p

Fine bilde. Bra svart =)

Søøøt gutt.. Hadde vært koselig med en kommentar fra deg liksom ?

www.annnetteee.blogg.no

-ANNETTE

Fy faen e DU singel det kan æ ikke tro på haha neida æ tror jo på det da men det e bare det at du e så.. ja æ tror nu du vet ka æ mene;-)

Bedre at vi får svar : p

kjempe søte bilder ^^

Takk for svar, gleder meg til neste runde! :D

Kunne du lagt ut en video eller noe om hvordan du ordner håret ditt? Det hadde vært kjempe flott!

hva med Karoline Berget? Personlig syns jeg hun slår flere av de du nevnte! Muligens at Ida Wiik er penere... eller nei, begge er like pene:)

som flere har spurt , hva med karoline berget ? :P

Fy faen å kjekk du er

Foreldrene dine må være god blanding xD

Hadde du og ida sex når dere var sammen?

^ for et LAMEO EL QUESTIONO! man har sex når man er i et forhold EL HALLO. var virkelig ikke meningen å svare for deg, pus. håper jeg er den som du kan fortelle absolutt alt til, for det er du i mine augo (: nomnom, i miss u.

Du er kjekk

Kristina andersen er mye finere enn Ida:)

birthy og joey

birthy og joey

funker ikke mellomromstasten din? :s

du er superhot ;** <33

love yah<333

Skriv en ny kommentar

Blogglisten