hits

Svar #2

Tid for runde to med svarene.

Får du mye negative kommentarer på bloggen? Hvilken gutt som blogger gjør ikke det? Hvordan har du det? Opp og ned. Har du planer om å flytte hjemmefra? Skal jo flytte til New York om et år. Hvor mye penger bruker du på klær i måneden? 3000 kr kanskje. Liker du Voe? Kanskje? Hvis hun svarer på meldingene mine snart.. :( Har du flyttet hjemmefra? Er jeg den eneste bloggern som bor hjemme med familien eller noe? Beste du vet? Å overraske noen positivt. Det verste du vet? Folk som klager ofte, folk som står stille midt i rulletrappa, folk som trenger seg inn på toget mens andre skal ut, Xlnt, kulda, tog, snø.. Hmm den lista kan bli lengre. Hvor mange timer bruker du på å blogge i løpet av én uke? Altfor lite. Kanskje 2-3. Hva er det beste kjøpet du har gjort? iPhone 4. Tips til steder man kan besøke i LA? The Promenade, Santa Monica <3.. Vet ikke så mye mer. Eneste vi gjorde i LA var å handle og spise fast food (loved it). Favorittkarakter i Glee? Sue!!!! Hvis jeg hadde spandert, ville du vært med å bleika rompehullet? Hahaha, går det an? Hvor handler du klær på nett? Har aldri handlet klær på nett, tror jeg. Hvilken superkraft ville du hatt? Jeg vil fly! Eller bevege ting med hjernen.. Nei, da hadde jeg blitt for feit.. Hmmm. Ja, jeg vil fly. Hva ville du gitt kjæresten din til jul? Hvis jeg hadde hatt penger til det, så ville jeg tatt henne med på en romantisk reise. Hvor personlig er du villig til å gå på bloggen? Jeg kan fortelle hva jeg føler og hva jeg tenker, men personlige ting som går for seg her hjemme, har dere ingenting med. Blir du lett sint? Nja. Kanskje mer sur og deppa, men skal lite til for å få meg glad igjen. Det siste, er faktisk ikke en bra egenskap... Blir du ofte kjent igjen på gata? Ja, egentlig. Rare greier. Hvis huset ditt stod i flammer, hvilke fem ting ville du tatt med deg ut? Macen, iPhonen, kameraet, mobile bredbåndet og bildeoverføreren, slik at jeg blogge om at huset mitt brant ned. Haha, neida. Jeg ville tatt med meg mamma, pappa, søster og mobilen min for å ringe brannvesenet :)Haha, følte meg liiiitt klissete på disse svarene, men får gå. Tredje og siste runde kommer neste uke!

25 kommentarer

Haha, bra svart! Digger deg:-D

<3 vaaali

man blir egentlig ikke mye klokerer av dette. se og lær av fotballfrue :) http://fotballfrue.no/?p=2116

haha, liker svarene ! viktig å blogge om brannen ja :D

men hvorfor hater du Xlnt egentlig? :P

SUE!!! haha må digge henne

vær klissete oftere, du kledde det! hahaha

Likte det! :)

flottflott svart :) gleder meg til 3 runde og :D

Hehe, likte svarene dine! ;)

Er jeg en ting nå?

Så utrolig fint bilde <3

Hei du....Ville bare fortelle en kort hendelse som skjedde med venninnen min for ett halvt år siden/ ett år siden. I og med at du snakket om hvilke 5 ting vill du tatt med deg ut av huset hvis det hadde begynt å brenne. Vell, familien til veninnen min skulle flytte inn i sitt nye hus ( bodde i det gamle fortsatt) om en dag eller samme dag som dette skjedde. Jeg våknet da søsteren min sa: Huset til **** har brent opp!!! Jeg våknet raskt og skrek hva fae* fordi jeg ikke ville tro det var sant. Jeg fikk ringt venninnen min og hun fortalte en lang historie om hele hendelsen. De mistet heldigvis ikke livet, men hvis de hadde flyttet en dag før hadde de mistet livet..skummelt! I tilegg mistet de jo utrolig mange ting som fotoalbummer fra barndom, familie og lignende.

v.h.AYJA

Synes det var gode svar jeg Kjetil :D Ah, jeg har skikkelig lyst til Santa Monica...

Din blogg är superhärlig Kjetil! :)

du er kul, kjetil :)

klart man kan bleike hullet, blir du med eller? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=oeNApS9I1ok

Hei Kjetil :)

Jeg lurer på om du kunne gjort meg en tjeneste.. (?)

Jeg og klassen min hadde blitt utrolig glad om du hadd hjulpet oss med å vinne denne konkurransen! http://klassekassen.no/sak/301/

Vi prøver å samle sammen mest mulig penger, slik at vi har råd til å reise på en klassetur, før vi skilles etter dette skoleåret. Vi setter stor pris på all hjelpen vi får.

På forhånd, hjertelig takk :-)

Mvh Nora og resten av 10. trinn

fint bilde Ketil,du er en kjekkas ;)

Nice ;)
Digger bloggen din :D
Må jo være den beste ^^

Digger bloggen din! <3

Har du tatovering på venstre armen ellerno? ser litt sånn ut :)

Hvorfor hater du plutselig Xlnt? Du var jo der hele tiden før?

å, jeg fikk en melding, fra kjetil lundstein, hvem i helvete klarer, særiøst fysisk KLARER å legge fra seg mobilen å ikke svare på meldingen?:o

har ikke ord

Liker bloggen:))

Hva har du tatovert, betyr det noe spesielt?

Btw, røyker/snuser du?

Skriv en ny kommentar

Blogglisten