hits

Full rulle.

Idag har jeg jobbet 12 timer.

På jobb klokken 09:00, dro til danseskolen klokken 16:45, underviste til 21:00. Nå sitter jeg helt utkjørt i sofaen uten å orke og gjøre en dritt. Orker ikke å spise, dusje eller legge meg. Væd fææn... Jeg har sittet og sett litt på filmer jeg har lagt ut på YouTube'n min og husker tilbake til de gangene hvor jeg faktisk gikk rundt og filmet alt og lagde morsomme videor ut av det. Hvorfor gjør jeg ikke det nå lengre? Har jeg vokst fra bloggen?

Som heltid, mister jeg mye tid som jeg kunne brukt på bloggen og det går jo utover dere. Er jo kjipt å lese bloggen min, når alt som står er "Sorry for at jeg blogger så lite", haha. Kan vel ikke si annet enn at jeg skal prøve å forbedre meg. Hvordan jeg skal få det til, er usikkert ennå.Får vel avslutte kvelden med å legge ut et bilde av to av de feteste urbaneserne i landet. Jepp, du ser oss over!

11 kommentarer

Dirty ^^ Haha.

Ta det som det kommer forresten, ikke prøv å press deg til å blogge, det blir sjelden bra :)

Blogg når du selv vil og har tid, ikke prioriter bort andre ting i livet på grunn av ei nettside. Du har ingen forpliktelser ovenfor noen som helst :)

Se på Linnea, hun blogger når det faller seg inn, og vi som liker bloggen, leser den uansett :)

Du må blogge når du føler for det kjetil, ikke føl noe press- for vi leserne dine.. vi er her uansett :) Ikke bli helt utkjørt selv, haha :D

ikke stress, Kjetil :) Du må blogge når du får tid, og når du orker! Jobben og alt det andre er mye viktigere, og vi skjønner jo det :)

Jeg liker bloggen din uansett jeg!

Hei, Kjetil <3 :D

Det er Kate ( Katya) fra dansing! Legg meg til i face Kate Sigurjonsson <3 :P

Det var sikklig synd at du skal ikke jobbe mer med oss...:( <3 jeg kommer aldrig til å glemme de drit gode, kule, morsome og gøye treningene med deg!!!! ♥ Kommer aldrig til å glemme deg :D ♥ Det var synd at du må slutte å jobbe med oss...:( :( :( :( ♥ Men skal glede meg til å se deg igjen...:D ♥ Du er den vakreste og kuleste person som jeg kjener ;) <3

Stilig bilde ! : D

- http://inamakeup.blogg.no/

Huff, jeg har fatisk gjort akuratt det samme for ikke så lenge siden..

jobbe på en travel kafe, full rulle i 12 timer med rydding og matlaging.. stress!

Sara Boo: Haha Dævver av linken din

Har du lagt på deg?

dævver av deg da lixåm

Skriv en ny kommentar

Blogglisten