hits

Ikke noe tid til å sitte på rævva.

Selv en dag uten jobb, blir en dag med fullt kjør!

Grunnen til at dagen har vært litt travel i dag, er vel i bunn og grunn fordi jeg sov altfor lenge. Det må da være lov å sove ut, den ene dagen man har fri? Joda. Etter å ha hengt litt med han høye, så dro jeg til byen for å kikke etter julegaver, mens istedet fant jeg bloggere. Linnéa, Halvor og Ida tenkte vel likt som meg, og lette etter julegaver på Zara. How weird is that?

Etter det så tok jeg turen opp til Anine's place, der vi to jobbet med koreografi til Korslaget. Jeg er blitt koreografiansvarlig, shiiiiiiit I know, så vi fikk litt å gå igjennom. Resultatet blir bra dere, så bra vent! Men ikke nok med det, senere denne kvelden fikk vi lære det bort til noen fra koret. Det var veldig interessant, spesiet fordi jeg aldri har lagd koreo til et kor før. Fremtidig yrke kanskje? Haha, vi får se..Nå kaller senga, for i morgen kaller jobb. Wuhu!

21 kommentarer

Haha, så sinsykt morro at du skal lage koreografi til koret :-D det blir sikkert kjempebra! :) gleder meg til å se dere på tven! :)

Er Linnéa like sur i virkeligheten som på bloggen?

det virker som du har hatt en fin dag, Kjetil!

jeg derimot er helt kjørt. Ligger i senga og er syk jeg :( orker så vidt reise meg opp uten at jeg blir svimmel, beina mine er svake og hele kroppen min er kaputt.. Jeg er nemlig blitt bitt av forskjølelsebasillen! Så jeg bare sier, pass opp! Så syns litt synd på meg selv her jeg ligger. Skal jo ha prøve muntlig denne uka også, men ser ut som det ikke blir noe gitt :( nå som jeg kom opp i det faget jeg håpet... jaja! nok klaging

btw. jeg digger bloggen din kjetil. Jeg er virkelig fan! Også se på deg, du er kjekk asså. Must say it, love your style boy! Du kan det ..

tskjorta di fikk du på urban kickoff!! heyeah

Åh, elsker seriøst bloggen din, Kjetil! Du er utrolig flink til å blogge pluss at du har menge gode bilder! Du er utrolig flink til å danse også! - Det hadde vert litt sånn stort å få møtt deg! - Digger deg! :-D <3

heihei, fine bilder kjetil :D

Kompisen din har virkelig bra stil. Be han om å få seg blogg, vil se mer av det der.

Hjelp, så femie :(

Digger at du refererer kompisen din som "han høye" :D

Kos deg på jobb!

heha, congrats : D

lykke til på korslaget da!

jeg lurer på en ting og håper du kan svare på spørsmålet mitt;

siden du digger håndball, skal du på cupfinalen i spektrum den 30.des?

digger deg!

okei! latterlig fett antrekk, dude! :D digga kapsen!

Om skoene dine er "traveller boots"? Har nesten like..

Du fortjener å bli koreografi ansvarlig, du er kjempe flink til å danse. Du husker nok ikke meg , men jeg danser på oslo street dance studio i en liten periode når det var enn spansk mann ellerno som trente der(husker ikke helt). Du har blitt utrolig flink siden den gang :)

Lykke til videre !

Fyfaen så kjekk du var på det siste bildet! DAMN

Skriv en ny kommentar

Blogglisten