hits

Visste dere at jeg hadde en annen blogg før?

Jeg har kanskje holdt på her i et år, men har faktisk blogget lengre enn det.Det hele begynte en dag med Marie, da jeg lurte på hvordan det var å ha en egen hjemmeside. Hun hjalp meg i gang og jeg synes det var litt morsomt. Bloggen min het www.lundstein.wordpress.com og den gikk ganske bra. Savner litt tiden jeg holdt på der, for da var leserne mine jevnaldrende og jeg fikk mye mer igjen for det jeg skrev. Ikke at det er kjipt nå, men dere skjønner sikkert.

Etter hvert så fikk jeg flere og flere lesere (ikke vet jeg hvorfor), og jeg ble invitert med på bloggfesten til Ida Wulff. Etter den kvelden ble hele bloggen mye større og mange leste den, til tross for at den ikke var på noe liste. I tillegg så var jeg mye mer random på den tiden, jeg kunne kødde mye mer! Hvis jeg kødder nå, så går halvparten i mot meg (ikke at jeg bryr meg, men da er det ikke like morsomt). Kanskje jeg skal bli litt mer meningsløs?


Den gamle headern min :p

Nok mimring folkens. Nå er det jobb, og i dag er det 30% på HELE butikken! Så kom dere til Ski med full lommebok, så har du alle julegavene klare innen i morgen. Vi sees!

60 kommentarer
silje aasvoll.

silje aasvoll.

jeg digger bloggen din !<3

jeg fulgte deg da også :) skjønner at det er kjipt når folk ikke skjønner humoren din, jeg hadde ikke taklet det... heh.

ja, husker den bloggen.

men syns godt du kan bli flinkere til å sette pris på oss leseere, hvertfall kan du svare på spørsmål, osv. :) men ellers, veldig bra

Jeg viste ikke det, men nå vet jeg det, hihi! :-)) - kos deg på jobben! :-))

åh, husker det bilde så godt! det var rundt den tiden jeg startet å lese bloggen din tror jeg :p

Stå på kjetil! :-)

Anonym??(hehe)

Anonym??(hehe)

Nei! Jeg har alltid likt bloggen din den gamle og denne her:) jegskal på senteret så vi ses sikkert<333

leste bloggen din da også jeg :)

bra jeg drømte at vi hadde sex i natt!!! omg, faen så flaut

leste bloggen din da også jeg :-) synes det bare gøy at folk kødder på bloggene sine! :-)

jaa, jeg husker den bloggen din!!! har vært fast leser helt siden den gang. husker headeren din også!! ; ppp

jeg fulgte den gamle bloggen din! er faktisk ikke så lenge siden jeg var innom den. :D

Ja, det visste jeg, for jeg leste den nemlig! hihi :D

jeg visste om den andre, men av en eller annen grunn leste jeg den ikke.. hmm.. haha, jeg liker bloggen din som den er :D

Jeg leste bloggen din på wordpress. Synes du burde bytte tilbake, for du får så mye mer igjen for det både pengemessig og bloggemessig. Du blogget bedre den tiden du var der.

Oy, du har forandret deg lite på et år! ;o

Jeg leste den du hadde på wordpress :)

Omg, jeg husker det! Har ikke tenkt på at det var deg, haha. Husker jeg likte den veldig godt! :-)

ja blogg mer tullete haha :) ikke bry deg om hva de sier.

Få frem humoren din mer! Tror du vil tjene mer på det. Ironi <3 Haha, å uansett. de som ikke skjønner det har bare ikke humor.. Så jeg synes du burde slutte å være så seriøs.. Jeg leste bloggen din mye mer før, men nå i det siste har jeg heller lest en annen fordi hun bruker veldig mye ironi, og får frem humoren sin..

Prøv i hvertfall.. Du har ingenting å tape

Jeg leste den da også, haha:D

Husker jeg digga den gamle bloggen din jeg og, og viste den til alle jeg kjente! Men digger den nye også, bare at nå vet alle hvem du er uansett! Haha! Jaja.. Jeg liker deg og bloggen akkurat som dere(?) er!

Stå på Kjetil!

Jeg liker bloggen din, men synes godt du kan putte inn mer humor og være litt mer random. Jeg merker hvertfall det at jeg blir ekstra godt humør av å komme innpå her når du har funnet på noe morsomt.

Ååå, det var på den tiden du var tynn og fin! <3

Kan ikke du spare til langt hår igjen, så søt du var :) Men nå ser du eldre ut da, og det er enda mer sexy ;P

madelen mikalsen

madelen mikalsen

satt og leste gjennom en del innlegg fra den gamle bloggen din, utrolig kult du skrev! Ikke at du ikke gjør det nå, men synes ikke du skulle bry deg om hva folk sier. Det er jo din blogg eller? haha! fuck them haters, stå på!

jeg leste den og : )

det var en veldig fin header syns jeg! :-) et veldig fint bilde

...og jeg likte veldig godt håret ditt sånn som på bildet!

kødd, le å sei nett det du vil, for det er din blogg- du har friheit til å gjere nett det du vil :-) dei som ikkje taklar det, får berre ha det godt, men dine "ekte" lesarar kjem til å elske det :D

leste den gammle '' bloggen '' din før, men så byttet du til blogg.no å har lest bloggen din helt siden den første :-D digger bloggen DIN! <3

Du må jo få lov til å skrive hva du vil. Kommer til å lese den uansett! digger deg og bloggen din :D btw.. ELSKER stilen din!! ;D

Elsket bloggen din før, og elsker den enda :-D går vell ikke en eneste dag uten at jeg er innom her, er her vell heller flere ganger om dagen :D

Marie Is So Awesome Like

Marie Is So Awesome Like

jeg har sett på de gamle videobloggene dine, og jeg digger de! Du burde være mer...random! :D

jeg leste bloggen din på den tiden og for å være ærlig.. jeg likte den bedre da

Vilken härlig header du hade! :)

Jeg likte den gamle bloggen din bedre, ikke missforstå, denne her her også bra, men den gamle var knallbra :)

Bli mer meningsløs ja! Kikka fort gjennom den gamle bloggen, og den er jo 100 ganger bedre! :-O

det bilde er så tarzan ;-p

Begge bloggene er gode! Men etter å ha lest noen av innleggene fra den forrige, vil jeg si du var bedre da. Bruk mer ironi og flere bilder! Du vil nok tjene på det :)

Utrolig koselig var det å lese om din tid med Ida også!

Åh, den bloggen husker jeg så godt!! Det var sikkert min favortittblogg #1, så jeg gikk jo sjokk når du plutselig klatret oppover på topplisten :p Har faktisk lenge tenkt på å skrive noe om det, for å få deg til å poste den videoen du lagde på julaften for noen år siden(?), så var litt morsomt at du skrev om det nå. Har du den videoen ett sted? Husker du fikk en jakke og keane-album(tror jeg). Jeg var faktisk heeelt hekta på Keane den tiden, mye pga. at du hadde den på noen videoblogger osv. Fast leser ever since! :)

Åh, den bloggen husker jeg så godt!! Det var sikkert min favortittblogg #1, så jeg gikk jo sjokk når du plutselig klatret oppover på topplisten :p Har faktisk lenge tenkt på å skrive noe om det, for å få deg til å poste den videoen du lagde på julaften for noen år siden(?), så var litt morsomt at du skrev om det nå. Har du den videoen ett sted? Husker du fikk en jakke og keane-album(tror jeg). Jeg var faktisk heeelt hekta på Keane den tiden, mye pga. at du hadde den på noen videoblogger osv. Fast leser ever since! :)

- kommentaren oppfor kan du godt slette, bloggen jeg har der er... dead and gone!

du har forandret deg sick mye! hele deg er vokst på en måte. der var du slank og ung og brun <3

jaa, husker det bildet! Må vært i den tida jeg begynte å lese bloggen din :D Husker også godt at du og Julie feira jul i Amerika i fjor, hehe minner :D

Ja, det visste jeg :)

Jeg savner lundstein.wordpress.com! Du var mye mer morro. Kanskje du har vokst opp - hva vet jeg, men før skrev du liksom litt mer hva du følte og mente, og dreit så langt i hva alle andre sa. Blogg.no hindrer deg i å være deg mener nå jeg :) Selv om jeg har vært fast leser siden begynnelsen og vil fortsette til slutten.

nå fikk du meg til å sitte på den bloggen leeeeenge

wow, nå satt jeg og trykket på eldre innlegg kanskje 10 ganger og jeg leste alt.

så utrolig bra du er og så utrolig, UTROLIG flink du var da. Den bloggen føler jeg er mer deg :)

Det er ikke rart da, de fleste som blogger er rundt 13-14 år. Så er ikke rart at det blir slilk. selv føler jeg at de fleste som leser bloggen min er 14. Det og skrive om byn og fester og russetid er litt anderledes da. For det er så fjernt for dem. Menmen.. :-)

Leste nettopp litt på den gamle bloggen din, og den var litt bedre (ikke at den nå ikker er bra). Du var mer random og skrev med mer humor. Syns du burde begynne med det igjen! Og drit i hva folk sier eller kommenterer, for dette er din blogg og du burde skrive hva du føler og vil og ikke hva andre vil. Stå på! ;D

Det bildet er fantastisk kult! Råkult hår også :)

savner det gamle håret ditt, det var awesome!

du er jævlig pen!

Klart jeg husker den gamle bloggen din! ;)

Karoline Bergan

Karoline Bergan

Den gamle bloggen din var faktisk ganske bra, og du har rett det er mer seriøs skriving på denne. Du er flink til å skrive å det du gjør så stå på ! jeg følger med!:)

leste den bloggen hele tiden, men denne mindre - likte den gamle bedre :b

Jeg elsker den headeren. Du minner om Peter Pan, eller en annen fyr fra et vakkert eventyr :-)

Du burde slippe deg løs og ikke være så, jeg vetke. PR-kåt.

Likte den gamle bloggen din før. Den hadde mer innhold. Den var ikke så overfladisk.

Som som dette innlegget, det var mer jordnært.

du var så fin med det lange håret, kan du ikke få det igjen! også er jeg enige i at du hadde en mer jordnær blogg før, så håper du kan bli litt den samme, gamle, uskyldige bloggern som skrev før :-)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten