hits

En litt sprø historie.

Hadde aldri trodd at førjulstiden skulle gå så forbanna fort..Hadde en litt sprø dag i går, da jeg sier litt, så mener jeg litt. Altså ikke helsprø, men litt sprø. Alt skjedde etter klokken 22:00 faktisk. Jeg ble igjen litt ekstra på jobb for å få unnagjort noe greier og når jeg skulle dra, så fant jeg ingen vei ut. Ikke tro jeg er dum, jeg har jobba der lenge, men når alle utgangene er stengt og adgangskortet mitt ikke funker, så får man litt panikk. Heldigvis var det en hyggelig kjerring som hjalp meg ut tilslutt. Det endte da med at jeg ikke rakk toget. Hallo, hvor var karma?

Siden karma faila meg, så stakk jeg og kjøpte en rullekebab (sunt og godt) og da følte jeg at karman sank litt.. I tillegg til at jeg fikk seriøst lættis når en mann med hendene fulle av julegaver ikke rakk siste toget mot byen. I seriously laughed! Dermed følte jeg karman sank enda et par hakk, men det var ganske lættis. Men så skjedde det. Jeg tror jeg ble satt på prøve! For på vei hjem fra togstasjonen kom det en eldgammel mann i elektrisk rullestol forbi og akkurat i det han skulle krysse veien kom det et høøyt pip, og så stoppa han opp. "Ååååååråghhh", sa han. Siden jeg både hadde spist en kebab OG ledd av mannen som ikke rakk toget, tenkte jeg at dette var en sjansen min for å gjøre opp. Jeg spurte om jeg skulle trille han hjem, men han ville ikke ta imot så mye hjelp, så jeg lånte han iPhonen min (da lo jeg litt, for tror ikke han visste at det var en mobil en gang, så jeg måtte taste nummeret for han). Stakkaren turte så vidt å spørre Ernst på Langhus om hjelp for det var jo sent en julekveld, men det ordnet seg tilslutt og jeg var glad jeg kunne hjelpe. Det er jul folkens! Hjelp de som trenger hjelp, for det er ikke alle som er like heldige.


Hvis noen lurer på hva i huleste jeg har på meg, så må dere følge med i kveld.

God helg store og små!

10 kommentarer

det var no hvertfall bra alt ordnet seg med han i den eletriske rullestolen, og karmaen din! :)

der kom det litt random shit jaa, like'reee <3

haha, stakkars mann x)

Haha, karma ja! =)

Karma bites you'r butt ;)

Haha, digger den "likegyldigheten" og selvironien du har når du skriver!

Har vår avholde og høyt elskede konge har vært utsatt for stor fare?

haha, jeg så bilde også tenkte jeg "hva i huleste er det han har på seg"! Også leste jeg under bilde også sto det akkurat det! :)

Haha, karma :-D stakkars mannen , hahahh :D

Har allerede hjulpet en gammel dame som ikke klarte å gå på den glatte veien... så måtte være støtte bort til bussen, hihi. det er jo bare fint å hjelpe da. Ha en fin dag! :D

Haha, bra du fikk hjulpet han mannen i rullestolen da : )

Skriv en ny kommentar

Blogglisten