hits

Fuck..

I dag har vært en bra dag, en veldig bra dag! Men det er alltid småååting som får meg irritert.Til tider så skal det ikke mye til for å irritere meg. Pappas høye tygging av epler i tv stua, mamma som tror vi er dævhørte så hun roper hver gang hun prater i telefonen, alt som har med tog å gjøre, altså småting. Men i dag var det mye rart som klarte å irritere meg! Siden jeg jobber på et kjøpesenter, så er det ofte jeg må gå rundt på senteret for å gjøre ærend. Det jeg da virkelig haaaater er FOLK SOM IKKE FØLGER RULLETRAPPREGLENE!! Visste dere at det er regler for hvordan man skal gå i en rulletrapp? Skal du gå, så går du til venstre, skal du stå, så står du til høyre! Hvor vanskelig kan det være? Det er til og med laget t-skjorter for det!

I tillegg så klarte jeg å miste øreproppene jeg kjøpte til iphonen min i går. Det skjer hver gang! Jeg klarer ikke å holde på de mer enn én dag... Jeg er litt forfjamset (lol) av meg. MEN jeg følger hvertfall rulletrappreglene.Vurderer å dra denne rulletrappgreia mye lengre enn dette altså. Oprah klarte det med sin No-Phone-Zone, så da skal jeg klare det med min "FØLG-DE-JÆVLA-RULLETRAPP-REGLENE-KAMPANJEN!!!!". Hva synes dere? Vil dere skrive under?

Btw.... Fant øreproppene mine nå...

73 kommentarer

Jeg skriver under :P Hater det der selv. Spesielt når man er stressa og gjerne vil frem, men neida. Da skal folk stå midt i rulletrappen. Det funker veldig bra i Lonon, og heldigvis har folk blitt flinkere her å. Men det er fortsatt mange som må høre det igjen og igjen.

Skriver under lett liksom

hahaha, jeg er så enig med deg :p hater at folk må sperre hele rulletrappa osv.. så JA jeg skriver under :-)

Jeg er virkelig med!! Stå til høyre, gå til venstre! Hater å stå stille i rulletrapper.. -.- jeg skriver under, glatt! hahha!

Skriver under:)

haha, du er AWESOME!!:D

og jeg skriver under lett

Helt enig! det er sykt irriterende!

hehe, why not :)

melder meg på jeg : ))

skriver under! irriterer meg til døøøødeeeeee over det selv

hanneegramsett.blogg.no

hanneegramsett.blogg.no

skriver under :-)

zana - trondheimsjenta

zana - trondheimsjenta

Jeg hater høye tygging.

Skriver under, lett! Hvis du masseproduserer t-skjorter skal jeg med glede bære de!

Lag en med "Where the hell did I leave my headphones" også ;)

Hvis jeg får en t-skjorte?

er med på den du!

burde stått skilt, sånt som de har i London. Alle i london går på venstreside og på høyre side står de stille. Glimrende, vi har noe å lære!

Selvfølgelig skriver jeg under! Noe av det som irriterer meg mest!! Hadde de folkene her reist til storbyer, ville de blitt trakket ned av sure forretningsmenn/damer som haster seg til jobb!

- Tran N // www.nobodygotstyle.blogspot.com

sv: hmm, har aldri legget merke til de skiltene i Norge ihvertfall. Kanskje de ikke har skilt i Stavanger/Sandnes der de viser oss hvor vi skal gå og stå i rulletrappene. Livet hadde vært enklere viss alle kunne den regelen!

jeg skriver under :)

Jeg skriver under!

jeg skriver under! Skjønner hva du mener, irriterer meg like mye

Yes indeed. Folk er dumme.. hah..

Du kan knyte øreproppene fast i noe, eller ha dem under caspen.. da mister du dem ikke (y) Uhm.. okey, dårlig idé, ikke gjør det.

Jeg skriver under på den kampanjen! haha, jeg hater det selv.

Hahah, serr?!

jeg visste IKKE at det var en regel for å gå i rulletrapper!

jeg visste egentlig ikke at det var sånn i norge, men jeg var i japan i fjor, og der var det strengt med den regelen, så når jeg kom til norge så begynte jeg automatisk å gjøre det der og :D ganske enkelt og greit

Å stå på høyre side av rulletrappen har blitt helt naturlig for meg siden jeg flytta til England :)

btw, så deg i ski i dag :D jobber du på Urban?

Før jeg var i Praha i fjor viste jeg ikke om den regelen, men når jeg kom ned dit var det helt facinerende å se at alle faktisk følgte den regelen.. vi i Norge har noe å lære!

Jeg skriver LETT under! Burde vært allmennkunnskap, haha :-D

jeg er så enig! Var på moa (kjøpesenter i ålesund) idag, og tok mange rulletrapper. Gud så jeg irriterte meg over de gamle damene og fjortisene som danner en egen gruppe, der de tenker bare på seg selv, og står der og bare snakker. dæwh, jeg skriver under!

Fetter som du feiret jul med

Fetter som du feiret jul med

skriver IKKE under, ta trappa din slappfisk

Anonym??(hehe)

Anonym??(hehe)

Jeg skriver under ass!!! Er helt enig det er helt for jævlig at folk er så dumme, og ikke klarer ikke å følge regler!!!! :p

JA! jeg skal for faen skrive under om du lager en... senest istad holdt jeg på å miste bussen fordi folk er totalt fuck ups. ok da, det var oslo s og alt det der, men det er vell der folk burde kunne reglene og, right?

Haha, kunne gjerne skrevet under på en slik kampanje ;-)

hehe, du fikk meg til å le litt der:)

kjempebra blogg forresten, liker at gutter blogger:)

KEEP GOING!

lol. litt feil bruk av forfjamset, men godt forsøk på å hente ord fra glemmeboka ;)

du er så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)

Haha, dette innlegget fikk hvertfall meg til å dra litt på smilebåndet. Er faktisk enig med deg ang. rulletrappa. Irritating.

Lag en kampanje! er med

Grunnen tror jeg er fordi at ikke mange har hørt om disse rulletrappreglene... jeg har ikke hørt om de før jeg leste de på bloggen din nå :S

Vell. Jeg tror nok det blir vanskelig å holde en sånn regel. Tenk på alle de eldre. De står jo i ro. Mens vi unger springer jo nesten!

haha du er så morsom! lo godt av "FØLG-DE-JÆVLA-RULLETRAPP-REGLENE-KAMPANJEN!!!!!" og btw... fant øreproppene nå.... hahah sånn er jeg og, klikker helt for at jeg ikke finner en ting, sverger på at noen har stjålet den, så finner jeg den 2 sekunder senere haha.. :P ha en god jul videre! :)

Jeg skriver glatt under. Det irriterer meg til døøøde når folk står og sperrer hele rulletrappa !

Jeg skriver under her ; Det irriterer meg også når folk står og sperrer hele rulletrappa! vi i norge har noe og lære, men det er ikke alle som har hørt de reglene der jeg leste de nettopp på bloggen din ; ) men vi har noe og lære!

haha, syykt bra! Visste ikke at det var rulletrappregler engang! Skal begynne å følge de (Y)

Skriver under lett. Folk er jo helt stygge i huet når det kommer til sånt!

Kaja aka Shawty

Kaja aka Shawty

Hater når folk må stå og ta hele plassen i rulletrappa. I USA var de ganske streng på det der

E du homofil ?? ikke frekt ment :)

Lol, man bruker ikke fjorfjamset i den sammenhengen.

http://klassekassen.no/sak/905
stem på oss : )

Jeg skriver under , hater når folk bare står der og ikke gå. Og i hvertfall ikke ser bak seg at det er folk som har litt dårlig tid eller bare vill frem .. Så er helt enig med deg der..

Ja det viste jeg faktisk, men husker aldri på å tenke på det..

simea - fire jenter , en blogg

simea - fire jenter , en blogg

Eg skriver under ! :-)

du er hyggelig på jobb :) var der for tre min siden, men sa ikke hei... før du sa hei da. haha :) kjekk er du! og jeg er fortsatt med på kampanjen din!

Haha, så enig! Hater det.

Btw; jeg så deg :)

helt enig, blir skikkelig irritert av sånne småting!

"Stand on right, walk on left" Lærte dette ganske fint i London :)

Er helt enig! HATER folk som aldri klarer og følge rulletrappreglene!!

d stod et skilt om d i trondheim da jjeg var der, men ingen som fulgte d! så jeg måtte presse meg frem bare for å nå bussen, jævla kjipe greier! skriver såklart undeer!

Ingeborg Helene

Ingeborg Helene

Helt enig med rulletrappreglene. Irriterer meg helt sykt når folk i følger dem ..

Hehehee..sitter å små-ler litt av deg nå.. du er så morsom! :p det er egentlig litt søtt, det du synes er irriterende med foreldrene dine :-) hehe.

Hei ! Jeg skal vertfall skrive under ! Jeg vet hvordan du har det :D <3

Akkurat samme her. Pappa spiser alltid på epler så det høres overalt og mamma skriker i tlf. freaky :P godt det er fler ^^

Helt enig med deg,skriver gjerne under :-)

Den regelen er jeg meed på i aller høyeste grad!! Er jævlig irriterende at folk ikke kan holde seg til så enkle regler!

hva med de som er så feite at de tar hele rulletrappa uansett hvilken side de står på?...

Heelt enig ang. hvor irriterende det er med 'misbruk av rulletrappene' haha!

Enig med det der rulletrappene, her jeg bor er det så lite folk at det ikke er noe problem, men jeg vet det er noe herk i f.eks Oslo. En av mange grunner til å elske stockholm, de følger rulletrappreglene <3 ehehe

hahahah, sooooooooo agree!

skriver under lett, for ikke så lenge siden prøvde jeg å komme meg forbi noen folk i en rulletrapp, (de stod selvfølgelig på hver sin side av den dritten) fordi jeg hadde ganske dårlig tid... så sa jeg til de folka som stod der; "sorry" og gikk forbi. Jeg kom LITT borti hu ene dama og hu freaka helt ut og bare; "JESUS!" -.-

Jarra skjønner hva du mener Kjetil xD Godt Nyttår og håper det blir bedre med den rulletrapp greia xD (lol)

ååårh, konne sje sagt det bedre sjøl. Jobbe på kvadrat, og der e det INGEN som har peiling på ka rulletrapp-reglene e! Å som oftast når du springe rundt der når du e på jobb, har du dårlig tid! INGENTING irritere mer enn det då:p så ja, plis ta det videre! i got ur back! haha!

skriver gjerne under jeg : ) er så lei av at alle skal stå i veien hele tiden når jeg har det travelt !

Skriv en ny kommentar

Blogglisten