hits

Sleepyhead.

Hva er vitsen med å begynne sent på jobb, hvis man sover til langt på dagen uansett?..Wake up in the morning feeling like a slacker... Hver morgen har jeg vekkerklokka på tidlig, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder. Jeg slumrer den til 2-3 timer senere uansett! Den slumreknappen er Ikke noe annet enn en djevelsk oppfinnelse.. Litt sånn vinteren, djevelsk forbanna oppfinnelse. Lurer på hvilken idiot som fant opp den..Forresten så har jeg nesten ikke tid til dere lengre. Det er jobb hver dag og fest hver helg og hvis det ikke er jobb så ligger jeg og trykker slumre på vekkerklokka eller ser på tvserier på Macen. Sorry macs!

21 kommentarer

jo, du må ha tid : ( digger når du legger ut dansevideoer!!

haha! likte bildene :)

Er så enig i det med slumreknappen! Huff.. Jeg kan slumre i flere timer :)

Victoria-Marie<3

Victoria-Marie<3

Nice bilder!<3

Buhu...

Hahaha...skjønner hva du mener med slumreknappen!! Men snøen er likke like djevlesk. Det er koselig med snø i julen, men ellers er jeg enig at vi ikke hadde trengt så mye snø.

Blogg når du har tid, gøy å lese:D:D

homsekast. hihihihihi

Hvilke tv serier ser du på?

Barbere deg snart? :)

Hehe. Det er sant. Nesten bedre å starte tidlig og få mer ut av dagen!

du er sååå fin ass <3

Snart ny festinvitasjon på vei!

Suss fra gjengen i Københavngata!

Vær så snill å barber deg! Det bare går ikke. Du ser ut som et barn på grunn av bollekinnene dine, det blir bare feil med skjegg.

elsker bloggen din! skulle bare si i fra om at jeg tror at noen har laget en falsk facebookprofil av deg; http://www.facebook.com/profile.php?id=100002200083669

Hallo! Jeg og to venner så deg på urban i stad :D du hilste på oss ;D

Den sangen er fet !

det er greit du ikke blogger hver dag eller sånn... bare du ikke slutter;P hehe for da kommer vi til å savne deg ! du er såå pen og en superflink blogger :P sselv om du blogger lite eller mye

Skriv en ny kommentar

Blogglisten