hits

Spillanbefaling til iPhone.

Ettersom jeg og mange andre der ute har iPhone, så tenkte jeg å dele de feteste iPhonespillene jeg har.

I løpet av min tid som med iPhoner har jeg alltid vært på utkikk etter gode spill. Hva er vel bedre tidsfordriv? Nettopp. Jeg gidder ikke å skrive om for eks, Angry Birds, for det vet de fleste hva går ut på. Et spill som jeg har gjort helt ferdig, i tillegg til Angry Birds er nemlig, Cut the Rope. Her er det en liten tjukkas av en frosk som skal samle inn godteri ved at man skal kutte tau på forskjellige måter. Ved å gjøre dette på den riktige måten, samler du inn stjerner på veien til frosken. Et spill som både tester hjernen din og som underholder i lang tid. Nå gjenstår det bare å vente på flere baner.Terningkast: 5

Min desidert favoritt som jeg har kunnet spille hver dag helt siden jeg fikk meg iPhone er Fruit Ninja. Her er det om å gjøre og skaffe seg mest poeng ved å slice fruit. Man kan både spille Classic der man skal overleve lengst mulig, eller Arcade der man skal få mest poeng i løpet av 1 minutt. Selv for å være rimelig ensformig, så går man ikke lei! Alltid morsomt å prøve og slå sin egen rekord. Anbefales på det sterkeste!

Terningkast: 6

Rat on a Skateboard
går ut på å samle mest poeng ved å få tak i pizzabitene, stjerne eller ta kickflips eller rails. Jo lengre man kommer jo raskere går det og man må passe på å ikke bli truffet av basketballene eller falle i trappene. Dette spillet er knallgod tidsfordriv, men alikevel ikke like avhengighetsskapende. Alikvel er dette et spill du bør ha i spillmappen på iPhonen!

Terningkast: 4

iPhone-spillprodusentene har virkelig forstått hvor viktig det er med søte spillkarakterer, og der er Tiny Wings inget unntak. Vi skal hjelpe den lille fuglen å komme seg lengst mulig før natten kommer og tar den som resulterer i dyp søvn. Med god presisjon skal man gjøre fuglen tung på de riktige stedene slik at man får best fart og kommer seg fortest mulig videre til øyene som venter. Jeg kom nylig over dette spillet og jeg er hekta som bare pokker. Det er gøy å se hvilke øyer som venter, og stadig prøve å slå sin egen highscore. Ikke rart dette spillet ligger på 1. plass på App Store!

Terningkast: 5

Spillene man får på iPhone'n er viktig, rett og slett for å få kjipe stunder til å gå fort. Si en togtur for eks, etter å ha først satt i gang med et av spillene over, så er det lett og glemme å gå av på riktig holdeplass, rett og slett fordi man blir så fanget. Det er sikkert mange spill eller morsome apps der ute som jeg ikke har fått prøvd, så kommenter gjerne noen gode forslag! Hvilke apps synes du alle bør ha på iPhone'n sin?

35 kommentarer

Har dessverre ikke Iphone, men stjeler alltid iphonen til vennene mine for å spille tiny wings! Noe så epic game

Fruit Ninja elsker jeg! Selvom det rett og slett er meningsløst, så blir man avhengig:)

hengmæ-æeanonym

hengmæ-æeanonym

STOP BEING SUCH A FANBOY U TWAT

morsomme spill! har alle di spillene bortsett fra den nederste ;)

elsker Fruit Ninja, men synes også FroggyJump er ganske artig :)

Hahaha, har alle. Rat On a Scooter og Tetris, utrolig bra tidsfordriv begge to :)

Bloons TD 4 er min favoritt for tiden. Det er så vanskelig at man bare måå spille om igjen og om igjen : )

når mamma fikk ipad i julegave, satt jeg og nerda Cut the rope 24/7, hahaha.

iSlash er rimelig fett

"rocket bird" er et avhengighetsskapende, dt brude du prøve :P

Nå har jeg stemt på deg på penebloggere.com! Lykke til! =) Du fortjener å vinne!

haha, alle favorittspillene mine!

Åhh, elsker alle de spillene!!

oven break er bra

iphone spill er virkelig noe av det fèteste som finnes når man ikke har bedre ting å ta seg til. love it! sparegrisen til vokser hver dag, og en dag holder jeg nok en iphone i hånda jeg også, wey.

men en ting som ikke gjelder innholdet i innlegget - skal du fortsette med musikken ved siden av dans nå som du er ferdig med korslaget? ser for meg deg stå på en scene med DEN stemmen og DEN dansen om noen år. du er jo ikke akkurat sjenert heller. Husker på Tanum Strand i sommer, da du kom løpende inn i hytta våres og spurte om det var noen norske der som ville være med på fest i Grebbestad. Om du husker det, er jo en annen sak, for du var nok ikke i ditt fulle ess, men morsomt - det var det

Vilde Kristine Runnestø

Vilde Kristine Runnestø

Du MÅ ha GoGoGadget! Genialt spill

Har ALLE de spillene der! Dritbra ^^ :)

jeg håper du har Angry Birds

prøv Pig Shot!!

Du som er ordspillmesteren burde definitivt ha words with friends. Scrabble med vennen dine rett og slett. Her kan man legge et ord i ny og ne når man får tid, også bevares spillet til neste gang man er på nett.

Jeg har dessverre ikke iphone, men vennina mi har ipod, så der har jeg spilt to spill som virkelig er artig :) The impossible test og Ovenbreak.. To helt forskjellige spill !

Prøv ninja jump! Det heter enten det eller ninjump!

MEGA JUMP! :) helt klart!

alle de du har anbefalt her, + nude runner, angrybirds, megajump falldown! , ossssv

Har Iphone selv, og bruker den til tidsfordriv veldig ofte kan du si! Vil anbefale Hipstamatic og Instagram om du er opptatt av foto! : D

Mega jump er vel et spill de fleste er/har vært avhengie av, hehe. Favorittspillet mitt på iphone er doodle jump!! Det anbefales for spilleglade folk med iphone!

Haha, jeg har alle spillene! tiny wings er veldig avhengighetsskapende..

Andrea Gundersveen

Andrea Gundersveen

avhengig av fruit-ninja!

men, hvordan har du rec på 740, arcade? gjør du noe for å få mer frukt på banen?

hahaha, nub jeg :)

kan du i såfall skrive svar i et innlegg, siden jeg er veldig dårlig på å sjekke kommentarer? : D

kos deg i stavva

Slice it er kult :- D

du bør prøve disse spillene: Sneezies, pig shot, horse frenzy, warships (kan spille med andre via Bluetooth), traffic rush, scooter xl, tap tap ants, glowfall og airport mania

Dette er noen av mine favorittspill :) håper noen faller i smak!

Tasty planet!! en baderomsbakterie som gjennom levler skal spise seg større og større og etterhvert ta over universet, DRITFETT ass, lover :-D

hehe, det er kult. Jeg pleier å spille det på ipaden! :)

Vet du hva, jeg holdt på med Tiny Wings her om dagen på iPhonen til en venn av meg, og det irriterer meg langt ut i granskauen at de ikke har det på android market! Sant det du sier, blir hekta med en gang!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten