hits

"Hvor mye tjener du på bloggen?"

Tror jeg aldri har svart dere på dette før, men det er vel med god grunn.

Én ting er sikkert og det er at jeg ikke kunne flytta ut til Frogner, skaffa meg katt eller hund og levd på Jacob's beste ved hjelp av bloggpengene. Nei, her snakker vi kanskje en ekstra tur på kino i måneden, kanskje jeg får kjøpt et ekstra plagg på jobben eller kanskje jeg til og med får noen slanter ekstra for å betale Elixiamedlemskapet mitt. Jeg får ikke akkurat noe formue av bloggen min.

I'm not all about the money, noen tror kanskje det, andre ikke, men hvis jeg hadde vært det, så hadde jeg sluttet å blogge for lenge siden. Jeg tenker, er jo en grunn til at jeg fortsatt blogger for dere etter 2 år med lusne kroner? Noe eksakt tall kan jeg ikke sette på hvor mye jeg tjener, rett og slett fordi det er ustabilt. På mine beste måneder har jeg vel tjent opp til 15 000 på én måned, men det var en eller to ganger (i løpet av to år), ellers så ligger det rett og slett på 2-3000 i måneden. Jeg klager ikke, men noe heltidsjobb er nå ikke.
19 kommentarer

seriøst, jeg trodde du tjente mye mer enn det! men er bra å vite at du har andre grunner til å blogg, enn pengene :-)

Bra du ikke blogger for penger men for oss lesere :)

Enig med hun over, selv tjener jeg ingenting! - ha en fin dag videre : )

2-3000 er jo en del når det er en hobby, som du driver med frivillig.

Kunne fint fått 3000 for å scrappe lissom ;)

Men bra du ikke gjør det kun for pengene da. :)

bra du er ærlig :) synes de fleste bloggerene er for opptatt av pengene jeg, men det er min mening :) men 3000 er jo greit å få ekstra i måneden, spesielt når blogging er så gøy som det er :)

Så deg foresten på urban i går :)

En ekstra tur på kino, ett klesplagg. For 2-3000 kroner i måneden. Hadde du ikke nevnt hvor mye du tjener så ville vi nok trodd du fikk mellom 100-1000 kroner i måneden. Som Tonje sier, så tjener du 2-3000 kroner på en hobby, så det er ikke så verst. Men for all del, jeg unner deg alle de pengene du kan tjene på bloggen :)

Grunnen til at mange av bloggerne tjener kjempemye er vel at de går inn for samarbeid med andre som betaler de, i tillegg til reklame osv. Noe du ikke gjør i stor grad. Liker faktisk bedre at du gjør slik du gjør, i stedet for at bloggen skal være full av reklame :)

Helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor folk trenger å vite hvor mye man egentlig tjener. At leserene spør om tips, råd og forslag er noe annet. Hvordan man f.eks har gått frem med sponsoravtaler osv., men hvor mye man får - syns jeg ikke andre har noenting med :P

Da fikk jeg lettet litt på hjertet i dag også :P Ha en fin dag da! :D

2 - 3000 kr i måneden? Vil ikke si at det er dårlig i det hele tatt, og det gir deg defintivt mer enn "en ekstra kinotur i måneden". Vær glad for at du tjener så mye penger på en hobby :)

Åå. Leser bloggen din hver dag! Du fortjener virkelig, virkelig mer!

Bra du ikke gjør det for pengene da=)

PS: Kewlt bilde<3

Nudie Denim fan

Nudie Denim fan

Off topic spørsmål.. Vasker du dry indigo, raw, selvedge jeans'a dine hardcore? altså venter du MINST 6 måneder før du vasker dem? Hva tenker du om å gjøre det?

Nudie Denim Fan: Jeg synes den begynte å lukte vondt og da orket jeg ikke vente:p Men resultatet ble ikke så verst. Den mørke fargen blir bare litt lysere:)

Hei!

Jeg lurer på en ting, som ikke har med innlegget å gjøre. Men jeg har sett at du ser en del på serier og.l. Så jeg lurer på noen tips når det kommer til nedlastning. Jeg bruker uTorrent, men det går så sykt treigt. Er det noe jeg kan gjøre for at det skal gå raskest mulig? Hvilken sider henter du torrenter på, f.eks? :)

Omg, for et spørsmål. Det bare good for you at du tjener noe da. Jeg driter lang f*** om du tjener no penger, du er en super blogger og digger deg, bloggen og stilen din!!

Men 2-3000 i måneden er jo mye i løpet av et år! Betaler du skatt for disse pengene da? :p

Er du blitt tilbudt penger av blogg.no?

jeg syns man bare skal blogge for gøy, og ikke for pengene jeg :)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten