hits

Over for denne gang.

Men det er ikke lenge igjen til det virkelig smeller!Dagen i går gikk først og fremst til å få alt klart før russen ankom parken. Vi hadde jo fylt opp 300 goodiebags som skulle være klare og alt til artistslippet måtte være klart. Da var tiden inne for hente hele gjengen på hotellet! 6 busser ble fylt opp av håpefulle og spente russ som kanskje var litt slitne etter en hard kveld i forveien. Solen var fortsatt oppe og det var god stemning da russen ankom innsjekking og mottok Landstreffgensere med den nye LS-logoen på, som i mine øyne var utrolig kul. Det ble en guidet tur gjennom hele parken der man fikk se de forskjellige scenene, hvor ting foregår under treffet, bussringer, beachområde og slikt. Veldig greit å kunne vite slikt på forhånd!

Etter mye nødvendig info og litt prat i amfiet, var alle klare for artistslipp. I og med at jeg har jobbet med dette hele helgen så har jeg visst det på forhånd, men uansett så var jeg like gira som de andre. Bare gira på at alle skulle se det! Favorittene mine til LS2011 er jo Robyn så klart og blant annet, Lukestar, Karpe, John Olav Nilsen og Gjengen, Ludacris, Busta Rhymes, Laidback Luke og Bob Sinclar. Responsen var utrolig, og jeg kan ikk se dette gå noe annen vei enn rett til topps!

I går kveld, etter omvisning og introduksjon, var alle russen invitert til De Røde Sjøhus der både Juicy og Madcon stod for underholdningen. Det var en fantastisk kveld med en haug av herlig folk og virkelig god stemning. Natten ble litt klabb og babb da brannalarmen gikk klokken 5 i natt og alle måtte gå ut i kulda. Mange pysjamaser og lettkledde folk, mens andre kom sjanglende fra nach. Heldigvis var det falsk alarm, så vi kunne gå trygt inn å legge oss igjen. Les om saken her.

Nå er jeg tilbake i Akershus og vurderer å ta kvelden allerede nå. Det har vært mye jobbing og lange dager, men jeg har kost meg! Kan ikke vente til selve Landstreffet, det blir vel mye jobbing da også, men med en flott gjeng å jobbe med, fete russ, stemning som ikke ligner noe annet og ikke minst fet musikk, så kan man ikke annet enn å smile. Er fortsatt litt gira..

14 kommentarer

Koselig! Ha en fortsatt flott dag! :D

Herlig!

Awsome :)

men jeg må si du er flink til i signere kjetil, haha!

Maria Abrahamsen

Maria Abrahamsen

Ååååh, helga var fantastisk! Gleeeder meg til landstreffet nå :D

"responsen var utrolig?" Var det noe jeg gikk glipp av? Var rimelig dødt etterhvert når de siste artistene ble sluppet

FETT!! Fikk med meg hele slippet i går, satt å refreshet konstant. GAAAAAAL LINE-UP!

Knut: Ja, du gikk glipp av noe. Alle jeg pratet med, var strålende fornøyde!

kan du ha en spørsmålsrunde snart?? :)

Håper du koste deg i Stavanger! :)

Toppmøtet var herlig, selv om jeg bare var på De Røde Sjøhus. Gleder meg til Landstreffet!

Åå! Eg savne Kongeparken og landstreffet <3

Så på landstreff bloggen din at du hadde brukt det ene bildet mitt av madcon.

Nice ^^

Skriv en ny kommentar

Blogglisten