hits

Inspirasjon.

Ble tipset av en av dere lesere om videoen under.

Jeg var i 15-16 års alderen da jeg begynte å danse, og måtte igjennom litt av hvert av spydigheter og ekle kommentarer. Det er jo ikke vanlig med gutter som danser, visst nok. Jeg lærte meg å ikke bry meg, men å heller heve meg over det og da den dagen kom da jeg skulle stå på scenen foran hele skolen og danse, da holdt de plutselig kjeft. De ble imponerte. Så for dere der ute som tviler på dere selv, hev dere over det og vis dem til slutt hva dere egentlig er gode for!Dette er en 10 år gammel gutt som heter Marcus og danser i Sarpsborg. Han og har hatt samme problem som meg, men man ser godt på filmen over, at han har ingenting å bekymre seg for. Han har et talent, og bør bygge videre på dette! Jeg blir virkelig inspirert av sånt og gleder meg til å se hvordan det går med Marcus !Og ikke for å snakke om Armand fra Norske Talenter denne sesongen. Jeg blir rørt av å se dette! Han er 8 og er knall god. Ikke bare er han funky, men man ser at han til og med har teknikken inne. En utrolig gutt som kan nå veldig langt. Heia Armand i Norske Talenter!

25 kommentarer

Han var sykt dyktig ja. Han har heller ingen ting å bekymre seg for. Heldigvis er ikke alle mennesker like, da ville verden vært et sykt kjipt sted. Syns det er kjempe tøfft med gutter som har bra danseferigheter.

Han var sykt dyktig ja. Han har heller ingen ting å bekymre seg for. Heldigvis er ikke alle mennesker like, da ville verden vært et sykt kjipt sted. Syns det er kjempe tøfft med gutter som har bra danseferdigheter.

herregud, så flink!! og så så ung og da :O skulle ønske jeg kunne danse som han! :D

Han er utrolig talentfull og har masse potensiale! Bare han jobber mer med bena og står litt mindre stille så blir det plettfritt altså! Stå på lille venn!

Sykt flink gutt. Sånne videoer synes jeg er kjempeinspirerende, og at han bare er ti år. Jeg danser jeg å, men jeg er jo jente, så jeg blir ikke plaget for det. Men de som går i klassen min som har sett meg danse, synes jo jeg er god. jeg håper jo en dag på å bli pro dancer :D

Syens virkelig det er synd at gutter blir mobbet på grunn av de danser... på kurset jeg danser på er det en gutt, var en annen før også men han sluttet for har slet så med mobbingen ,.... det er trist . Beundrer virkelig de som driter i kommentarene de får å danser for det de elsker det !

Å være gutt er faen meg ikke alltid like lett. Spiller man fotball er man gitt, spiller man håbdball er man jente. Danser man er man femi og liker man klær er man homo. Jeg er så jævlig lei av alle haters der ute. Stå på kjetil! Du er konge:-) jenter har ikke så mye å klage på for de kan ihvertfall gjøre hva de vil uten å bli dømt..

hvor er det blitt av kewlejulie?

de er sykt gode! <33 heiaaa armand!

bloggen din er sykt kul kjetil! du har sykt kul stil, til tross for mange gutter.. Du skriver bra, gode bilder og ditt dansetalent er svært. Kult hår og et fint og snilt ansikt, du er en kul gutt ;-) Har fulgt bloggen din lenge, er kanskje ikke innom abselutt hver dag, men digger deg ass! :-D du er KNALL <3 kjetil.

kan du plis legge ut videoen av din første dansevideo?

Han Marcus er seriøst mitt nye idol! FANTASTISK! Digger det!!!

NICE! Jeg elsker dans og jeg digger stilen din!

Han som var med på norkse talenter var syyk til å være så ung! Han kan virkelig komme langt :-)

Jeg kan ikke noe for at jeg elsker dem.

sånn er det med blogg også, gutter skal liksom ikke blogge... :-)

Helt enig! Det er en gutt som er litt yngr enn meg som danser, og han har tolt litt dritt for å si det sånn. Hørte faktisk at det var en far og sønnen hans, som var på samme alder som denne gutten, som ertet seg i mellom av han og lo..synst det er uforskammet, vertfall når det er en voksen mann. Hvor skal sønnen lære at alle skal få gjøre hva de vil da?

wooow! armand, djiz!

What a kid. Håper han når langt. go go go!

wow! de er flinke!

og det er thomas som har laget vidoen jo :D

Så kult av deg å legge ut videoen av Marcus her :) Det fortjener han altså.

litt synd at marcus ikke har lagt ut videoen til alejandro også. han danset den der jeg danset før en gang, og alle satt i sjokk omtrent etterpå. helt sykt

Rett og slett helt fantastisk :) Begge guttene, satt med tårer i øynenen da jeg så lille Armand, herregud så dyktig :D

aa! jeg kjenner han. jeg var faddern hans på barneskolen<3

Hei

Takk for at du la ut videoen min på bloggen. Brått var det tusen visninger til på youtube. Jeg håper jeg kan bli danser en gang i framtida =)

Hilsen Marcus

Han er MACHINE!!! Dere to må ha battle mann! Vedder 1000000 på han lille;-*<3

haha! markus danser jeg med :) skal snart filme crewet som jeg er med i fra sarpsborg, evolutiong. stau tuned :)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten