hits

Proteinfreak?

Er vel ikke det, men er obs på å få i meg litt proteiner hver dag.Min favorittrett når det kommer til treningskosthold er cottage cheese. Denne boksen er stappfull av proteiner og hvis du adder de riktige ingrediensene så smaker den utrolig godt. Jeg pleier å ta en halv boks til hvert måltid, så én boks varer i to dager. Vanligvis blander jeg inn jordbærsyltetøy og musli, men i dag gjorde jeg en annen vri som jeg lærte av regionssjefen min. Jeg skjærte opp et eple i småbiter og det samme med en banan. Blandet det oppi med litt kanel. Funker også å bruke eplesyltetøy. Det var fantastisk godt!Så slik ser lunsjen min ut på jobb i dag. Elsker å være oppe tidlig for å trene, for så å dra på jobb. Føler meg som den sprekeste i verden, haha. God følelse. Håper noen av dere setter pris på litt tips, for da føler jeg meg en smule bedre! Kos dere på denne tirsdagen.

18 kommentarer

Oj, nam! Ser utrolig godt ut også! Må kanskje prøves.. Er ikke så glad i cottage cheese, men det smaker kanskje bedre med riktig tilbehør? : )

Ina: Alt handler om å ha riktig tilbehør, og jeg vil si at dette er perfekt! Deilig å vite at man får i seg noe virkelig nødvendig etter trening, som også er godt!:) Check it out!

Er det ikke mye fett i cottage cheese? eller har jeg misforstått? :)

Fin blogg :) Følger med deg. Er det selv,Proteiner på hjernen :P

Nam, det så jo faktisk ganske godt ut :)

Måtte innom butikken etter skolen i dag for å handle. Prøver det ut nå og det smaker fantastisk godt! Takk for tips! :-)

ser det er en som har spurt om det samme ovenfor, men care. er det ikke mye fett i cottage-cheese? det trodde i vertfall jeg.

og ja, liker veldig godt litt tips, så takktakk :)

Ååååå ser godt ut!

Mmmm... Det så utrolig godt ut!! :)

Det er lite fett i Cottage Cheese i forhold til mengden mat.

Jeg anbefaler folk som ikke liker Cottage Cheese å prøve ut to SS sukkerfritt jordbærsyltetøy, en banan og 150 g Cottage Cheese. Det er veldig godt, dessuten er det et utrolig sunt mellommåltid :) Har ikke møtt en Cottage Cheese hater til nå, som misliker den blandingen!

Takk for tipset!

Oi wow nå er du proteinfreak ass. Du spiser cottage cheese liksom. Please a, du vet ikke hva det innebærer en gang.

NAM ! dette blir lunsjen min i morgen : )

Dette så godt ut! :-)

Vet du om noe annet man kan ha i cottage cheese?

Elsker cottage cheese! Pleier å spise det med rips- og bringebærsyltetøy, eller med eple og kanel.

Skriv en ny kommentar

Blogglisten