hits

Hverdagens ups and downs.

Kan vel begynne med noen ups.

Etter en lang natt med gaming ble jeg vekket av en søster som tvang meg med på trening. Tusen takk, søster. Men før vi dro de feite rævene våres inn på Elixia, tok vi turen til Oslo. Måtte nemlig hente noe. Man kommer seg jo ikke på konsert uten konsertbillett!Men for å ta den verste downen på lenge. I går var en relativt bra dag. Jeg var gira! Uten noen spesiell grunn, eller livet er jo bra om dagen da. Siden jeg var så glad, så tok jeg på meg godtøflene mine, noe jeg ikke pleier. Og siden jeg var så glad, så løp jeg opp trappa. Siden jeg ikke pleier å gå med godtøflene, så glemte jeg å legge til den ekstra centimeteren på foten, så jeg falt. Jeg falt i trappa! Jeg falt med ansiktet først og tok i mot kroppen med... munnen. Ja, dere leste riktig. Heldigvis er alle tennene i behold, men jeg har nå fått en permanent snusleppe..Til tross for hoven leppe og vanskeligheter for å spise, så dro jeg på trening i dag. Det første jeg så da jeg gikk ut av døra var nok en ups! Man kan se asfalten! Faen så deilig. Fikk så vårfølelse at jeg nå er på jobb i t-skjorte. Ikke at jeg ikke pleier det da, men nå gjorde jeg det bevisst. Nå gjør det plutselig ikke så mye at jeg har gigantisk leppe.Siste ups'en hittil i uka må jo være at jeg har fått Hipstamatic på iPhonen. Endelig kan jeg ta hipsterbilder uten å måtte betale 543523 tusenlapper for et gammelt kamera, alt jeg trenger er en iPhone og det har jeg jo. Kanon!Hatt noen ups and downs i det siste?

17 kommentarer

Skal på samme konsert!!!!

Ha det kult på konserten da =)

Har bare downs nå for tiden....

Slatters og syk hele tiden. Men jaja =)

Sykt godt med bar bakke :D

Heldig du da som ska se Robyn live! :o downs jaa ;p

jenta i grønn jakke fra oslo

jenta i grønn jakke fra oslo

Kos deg på konserten! Da jeg så deg med venninnene mine, trodde vi du hadde klart å kutte deg mens du barberte deg, ha-ha. :))

Kos deg masse på konserten!

Største ups'en hittil er vell at jeg møtte deg idag (a) herligste gutten jeg har møtt på leenge ( ! ) dritkoselig! <3

Sola skinner i Stavanger, største ups'en på lenge :D

Jeg skal også på Robyn konserten!

Håper jeg ser deg!

Haha, stakkar. Bra du ikke mistet tenner :) Blir lykkelig av sol jeg også!

stakkars :( ja, sool!

prøv instagram! gratis og mange effekter :) jeg har ikke prøvd hipstamatic da. god bedring med leppa, og kos deg på konsert! :)

Hei!! Hva gamer du, hahaha ?:D stor fan.. av deg altså!

Konserten er på bursdagen min,:)

Jaa, i hvert fall downs..Har operert ut 2 visdomstenner nå, og det er noe dritt! Nå er jeg endelig ferdig, og jeg har snart bursdag:D ups liker vi! Huff, tryne i trappa er du ikke alene om å ha gjort.. haha.

Jeg skal å på robyn-konsert! Gleder med sick mye!

Hei Kjetil!! Kan ikke du lage et innlegg som handler om snus og snusbruk, hva du synes om det osv :) sikkert mange som lurer.

jeg møtte deg på oslo s, wow du var kjekk!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten