hits

#HelpJapan

Alle bruker sosiale medier hver dag, la oss bruke det til noe godt.

Ingen kan ha unngått å få med seg hva som har skjedd i Japan den siste tiden. Jordskjelvet og tsunamien tok med seg mange menneskeliv og i tillegg har det skapt høy frykt for radioaktiv stråling i store deler av Japan etter atomkraftverket som sprang. Dette regnes som å være den største katastrofen i verdens historie og summen for å gjennoppbygge det hele er langt større enn vi kan forestille oss. Det er ikke veldig mye vi kan gjøre, men vi kan hjelpe så godt vi kan! Derfor har jeg åpnet en egen innsamling til ofrene i Japan gjennom Røde Kors. La oss bruke de sosiale mediene til å hjelpe!

Du kan legge inn så mye penger du vil, i tillegg til å sette opp navnet ditt slik at man kan se hvem som har gitt sitt bidrag. Jeg håper at denne innsamlingen kan spres rundt på nettet, både på bloggene deres, på Facebook og twitter. Klikk deg inn her for å hjelpe. Tusen takk for alle bidrag!#HelpJapan

15 kommentarer

Du veit at Japan er et sinnssykt rikt land? og alt nede der er forsikret... Det er bare tull å samle inn penger til Japan fordi vi gir nok penger til Japan gjennom forsikringene uansett...

det her er bare dumt, kjetil. japan vil ikke ta imot bidragspenger.

Cesssa; Hallo!? Japan kan virke som et rikt land, men de har faktisk gjeld. En annen ting er det at når pengene går til røde kors, så går ikke pengene til regjeringa om dere tror det. Det går direkte til offrene, som Ikke har MAT, VARME eller HJEM!! Og pengene brukes også for alt som blir kjøpt av pledd og alt mulig. Tror noen at Japans regjering har råd til å kjøpe nye hus, mat osv til ALLE japanerne som har mistet hjemmene sine. Hallo... Tenk litt mer før man sier en så egoistisk ting.

Uansett Kjetil! Dette er bra! :D Takk takk for at du hjelper vakre landet <3 De har ikke mat, vann og varme her :( Og de må ta strømmen rundt omkring her, for å spare penger osv.

What Wictoria said;) Tenk så egoistisk av dere å begynne og slenge dritt når folk prøver å bidra.

hva med de som kansje ikke har så mye penger, men likevel vil bidra? Alle har vel gamle klær, sko,tepper som bare ligger å slenger og man kansje vil kaste uansett. Kan ikke noen starte en innsamling med dette? sikkert massevis av fattige studenter som gjerne vil bidra og er det noe dagens ungdom har MASSE av så er det klær som har "gått ut på dato". Noen som vet noe om dette? kan du ikke skrive et innlegg om det? sikkert noen som vet om noe slikt...

Cesssa; WTF?? Det Ketil gjør er flott, ingen kan være så rike at de ikke trenger hjelp når en SÅNN bølge kommer:)

"i store deler av Japan etter atomkraftverket som sprang." sorry, men jeg er en sånn freak som må rette på alt. Tror det heter atomkraftverket som sprengtes. Hvis du sier atomkraftverket som sprang kan folk lure på om atomkraftverk springer? Trodde de sto i ro.

Men uansett, så bra at du gjør dette!

PRAY FOR JAPAN!

Jeg må si det hun første jenta alle går imot sier er helt sant. Japan er verdens 3. rikeste land, de har de smarteste menneskene i verden, og alt de trenger er ressurser som i form av frivillige mennesker som kan hjelpe til. Det er en enorm katastrofe, helt tragisk og tenke på, men menneskene er døde, vi kan ikke gjennopplive de med penger. Japan har selv sagt at det er hjelp av mennesker de trenger og ikke pengene, fordi det er langt flere land her i verden vi bør fokusere på, til og med under slike hendelser.

Så folk, ikke du Kjetil, dette er sick bra tiltak, men dere andre, vit hva dere snakker om, for det hun sier er rett, hun burde bare formulert seg litt bedre. Amen.

For en DUM DUM JENTE som skrev det øverste... LOL... kjøp deg en ny maskara eller brunkrem isteden du ;)

Nei, jeg så ikke debatten, men jeg har lest mye rundt det, og jeg er den personen som engasjerer meg i sånne saker når det virkelig gjelder, og jeg har gitt penger til Japan, så for all del ikke tro jeg er en kynisk jævel som bare vil det beste for meg selv. Men de er fremdeles det 3.rikeste landet, og det faktumet at de selv har sagt det er hjelp til å bygge opp igjen og ikke pengene til å bygge opp de trenger, så er det saker jeg brenner mer for enn denne. For all del, mennesker skal ikke dø av kulde, sult og hva enn det måtte være, men når du også tenker at 1,2 milliarder andre mennesker lever i absolutt fattigdom og 800 millioner er underernærte og har levd på denne måten hele livet, fordi landet rett og slett ikke har penger, så mener jeg bare folk skal vite hva de sier, når de ber noen holde kjeft fordi de sier det som er riktig.

Atomkraftverket har det ikke sprengt som du sier, men tre av reaktorene har sprengt. Og det er heller ikke det som skaper fare for radioaktiv strålning, men nedsmeltningen som vil skje om de ikke får nedkjøt anlegget. Du må ha riktig fakta når du først skal virke så voksen og for å kunne skrive et sånt innlegg, ellers blir det bare helt useriøst.

Jeg er bokstavelig alt blakk nå, men får lønn snart, da skal en del av lønninga mi gå til dette :-) Kjempe ba kjetil!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten