hits

Trenger du noen filmer til helgen?

Tenk dere en helg uten film. Det går ikke!

Husker den tiden da vi gikk til kiosken på Greverud for å leie film til helgekveldene, det var langt å gå, kalt og dyrt. Med dagens teknologi, så har vel folk sluttet å leie film på kiosker, siden det er så enkelt og billig å leie på nett. Jeg er virkelig tilhenger av dette konseptet. La meg hjelpe dere litt på vei. Telenor har egen online leietjeneste med et bredt utvalg av filmer. Registrerer du deg, får du 3 filmer gratis! Men det er nok ikke det beste, det er mer.

Hvis dere går inn på Kampanje.Blogg.no så kan dere delta i konkurransen om 10 ekstra filmer gratis i tillegg til de 3 dere får gratis. Ser for meg megselv sitte foran skjermen i helgen nå jeg! Skal hvertfall leie Karate Kid og Fritt Vilt 3 i løpet av helgen. Pluss litt popkorn, sjokolade og Pepsi Max, så er lørdags eller søndagskvelden komplett. Man må jo kose seg i helgene! Så gå inn her å delta! Lykke til.Hvilken film vil du se?

I samarbeid med Telenor og Blogg.no

10 kommentarer

Åååå Letters to Juliet er såå fin <3

Har du noen bra film tips?

høres bra ut dette, og med cash i lomma fra sponsing fra telenor og blogg.no blir det vel enda bedre!! Leser ikke bloggen din for å lese noe som er kjøpt og betalt. To sponsede innlegg på kort tid..... skuffet

har faktisk ikke sett karate kid II enda, men hører den skal være bra! den vil eg se!

Har leid tre filmer nå, ingen funker.

Alt som kommer opp er error, sjokk liksom!

Jeg trenger deg !! ♥

Remi Pedersen: Send en mail til support da, noe må vel være galt. Håper du får de tre filmene! :)

Min kjære venn piratebay hjelper meg med slikt. :)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten