hits

Amors Baller.

Denne uken fikk Ida og jeg en eksklusiv filmpremiere på kinofilmen Amors Baller.Etter å ha løpt igjennom snøstormen på fredags morgen, børstet vi av oss sludd og fnugg fra klærne inne på SF sine lokaler. Der ble vi møtt av produsenten til filmen og han viste oss inn til en liten intim kinosal som bare var til Ida og meg. Amors Baller er en ungdomsfilm som handler om en svensk gutt som kommer til Norge sammen med moren sin. I tilpassingsfasen møter han en nydelig jente som spiller fotball. Hva må han gjøre for å bli kjent med henne? Jo, han starter med fotball, noe han aldri før har prøvd. Dette er en romantisk komedie som får deg til å si alt fra "Ntåååh" til "OMG, NEEEEI!". Trodde jeg var forbi tiden for slike filmer, men mye av filmen kjente jeg meg selv igjen i. Den har premiere neste uke og hvis du liker norsk film og en søt historie, bør du sjekke den ut. Jeg likte den!
Hu jenta som spiller en av hovedpersonene, hun blonde, må være noe av det peneste jeg har sett på lenge.

For dere som synes denne filmen høres morsom ut, så har jeg et lite forslag. Det blir nemlig delt ut 60 gratisbilletter på Blogg.no sin kampanjeblogg. Så hvis du har lyst til å ta med deg noen venner på kino, hadde det vært greit med noen billetter for free! Ses på kino.

I samarbeid med blogg.no og SF

13 kommentarer

Eira er pen hun ja !

Skal serriøst melde meg på den konkurransen :D <3

Skal se den med kjæresten min på onsdag=)

Jente på 13<3

Jente på 13<3

Hei =)

Kan du legge ut dansevideoer hvor du viser trinn for trinn så man kan lære å danse via nett???? Fint om du svarer.

Kul blogg også :)

Skal helt klart se den!

Har litt lyst til å se den filmen ; )

hehe, det er eira:D

Haha, jeg kjenner henne!!

Jeg kommer akuratt fra pressepremieren, og det var en fantastisk film. Slo også av en prat med skuespillerne, og de var kjempe koselige ;) Filmkritikken kommer på P4 snart!

Henrik: Tviler ikke på at du koste deg. Skulle gjerne få pratet litt med skuespillerne selv :) Skal følge med!

Du skal på premierefesten i kveld?

Hei Kjetil! Hyggelig det du skrev om meg, hvis du er keen kan vi ta en kaffe til uken? Det hadde vært kos :)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten