hits

Loca.

Det er vel riktig ord for å beskrive gårsdagen.Hyggelig å være med Jarl, June og Julia igjen, både på Robyn og på koselig sammenkomst på hotellet i går. Det var verre i dag da man måtte komme seg hjem seende ut som en dass igjennom hele byen i strålende sol. Heldigvis er jeg nå kommet hjem og har allerede begynt på middagen. Jeg er chef hos casa el Lundstein i dag og menyen består av pepperbiff med potetbåter og champignon tildekket med revet ost. Desserten er hjemmelagd sjokoladepudding. God damn, jeg elsker søndager noen ganger.

Måtte forresten innom merchandisesjappa på Robynkonserten. Var nødt til å ha meg et minne fra denne kvelden, så fant en deilig genser hvor det står "Konichiwa Records" på som er plataselskapet til Robyn. Den er comfyyy!Forresten, siden jeg ikke har hatt med meg kameraet noen steder i helgen, så skal dere få et lite klipp fra gårsdagens vors. Vi var alle i god form, men Julia var så gira at hun ville vise oss den selvlagde signaturdansen sin. Ta en titt under og se hvor skilla hun er.Haha, loca loca.

17 kommentarer

haha, flire! :)

så ut som dere hadde det kjempe gøy ! :D

hahahah, syke andreas og julia!! kan tenkte du hadde det morsomt kjetil ;)

Jente på 13<3

Jente på 13<3

Så kjempe gøy ut :)

Middagen hørtes såå god ut! Kan jeg komme??? xD

Haha, utrolig morsom video!! Kommer snar snart tilbake :D

Kan du lage en video engang, der du viser en dans steg for steg, slik vi kan lære den? :) Jeg synest du er syyykt flink til å danse! :D

Vet du om Emilie Nereng har begynt å blogge igjen? :)

Hahahah :D

HAR JULIA TRUSE PÅ SEG?!! ser ikke sånn ut x)

hahahah....

Har ikke Julia truse på seg? x)

Andreas virker kjempeslem!!!! Omg, rapeface

Christina Marie

Christina Marie

Hahahha, det er seriøst ikke ut som Julia har på seg truse :p

Julie er ikke redd for å sprike med beina gitt haha! ser ikke truse heller haha??

Skriv en ny kommentar

Blogglisten