hits

London's calling

Greit da, så dere er ikke som dumme som jeg trodde.Jepp, de fleste av dere klarte å se hvor jeg var og i løpet av mitt opphold så skal jeg trekke en lucky winner som stikker av med en minipremie fra London! Uansett, så er jeg vel nødt til å fortelle litt av historien. Det hele gikk for seg slik; På onsdag fikk jeg en mail om jeg ville være med til London for å delta på Coca Cola sin musikkevent sammen med bloggere og journalister fra hele verden! Hvem takker nei til en Londontur? Host, ikke jeg, og ingen andre heller. Jeg skal være her fra 21.-24. mars og i løpet av den tiden får jeg oppleve mye.

Bare i dag har jeg fått handlet en hel haug i Oxford Street, vært på Hoxton Bar & Kitchen og sett et band kalt One Night Only (not my cup of tea, men det var liv der!), en deilig middag på Grace Restaurant i Soho pluss noen drinker på en hemmelig bar i China Town. Men dette er bare oppvarmingen! I morgen skal vi nemlig møte.... Maroon 5!


One Night Only


Me, Moses (vår nye venn fra Michigan) og Rafiiiiq


Soho

På den så kalte "Secret Experimental Coctail Bar" i China Town ble vi selvfølgelig servert av den mest rødhåra gingeren av dem alle, med det verste røde skinnskjegget (selv om det er irrelevant), og på menyen var all slags rare drikkevarer. Uten å kjenne igjen noen navn eller noen ingredienser, tok vi det som hørtes mest attraktivt ut, nemlig Opium Express. Smaken var okey, men vi er alle usikre på hvordan den skal påvirke nattesøvnen vår. Blir spennende å se i morgen. Slik så den hvertfall ut:


Tror fortsatt at vi egentlig måtte sniffe den mørke stripa med krydder i glasset der. Det gadd vi ikke...

Nå gleder jeg meg til å hoppe i loppekasse, altså den gigantiske hotellsenga som har ropt på meg i hele kveld. Kjenner at jeg kunne sovet et par døgn nå. Utrolig hva reise, shopping, guida tour, konsert og alkohol gjør med kroppen. Men søvn trenger jeg, spesielt med tanke på hvor heftig morgendagen blir. Høres ikke opplegget kult ut?

God natt!

23 kommentarer

maroon 5????? herremin. du er noe heldig...

haha, er det bare deg og rafiq? hørtes..spennende ut :P Marron 5 blir sikkert bra da

var i london for kanppe 1 uke siden!

Du er helt SYKT heldig, det er nesten så jeg blir irritert over alt dere får oppleve! Maroon 5, hallo, jeg er superfan! Du får heller hilse dem fra meg/leserens dine!

Uansett så må du kose deg masse :)

jeg sa jo at du var i London

åh, heldiggris :)

jeg digger One Night Only :D

Heldig! Savner London :(

h e r r e g u d. MAROON 5, LIKSOM!!!! håper du vet hvor heldig du er.

gi meg en autograf aaa, pliiiis

ååh, vil til London igjen ! : D

du vet at opium er sånn dopgreie? haha

Jeg skal til London i April. Du får lage en liten "follow the footsteps of the Giant in London" for oss dødelige som ikke får reise på sånne ting! Neida, kos deg og hils Maroon 5!!

Hei, jeg heter Jens. Jeg er 49 år og kommer fra Kristiansand. På fritida liker jeg å spille volleyball. Kanskje jeg skal begynne å krige litt? Det hadde vært fint. Noen ganger liker jeg å være sammen med venner. Men ikke alltid. Bare noen ganger. Jeg vil aldri dra til Afrika. Men kanskje til Spania. I morra! Da skal jeg gjøre det. Griser er søte. Men noen ganger hyler de. Ganske høyt. Jeg er sikker på det. Hvert fall i dag. I morra skal jeg spise. Jeg skal spise hund. Ja, i syden. Der har de mange fisker. Hvert fall gule. De blå fiskene lever i brus. Ja, i cola. Brun cola. Sola er rund. Yes shit. Bare i dag og i morgen og alle andre dager. Norge er et vakkert land. Jeg hater onsdager. Du trenger ikke å hate det samme som meg. Jeg heter tross alt Jens.

Heldig! Jeg vil til London - nå!

Ååååå du er sååå fin<33

STARBUCKS <3 mitt favoritt sted der, med sidav oxford da B-)

Åh, heldig du er! hadde vært hærlig å dratt til london :')

kos deg (:

Andreas Watle

Andreas Watle

Høres kjempe deilig ut! Digger stilen din forresten :) En kaffe en dag?

heldiggris !

One Night Only har kun en fet sang : Say You Don't Want it <3 heldiggris at du er i london da!

One Night Only er faktisk ganske bra :-) gled deg til Maroon 5 og kos deg videre!!

London er den mest fantastiske plassen i hele verden! Jeg blir grønn av misunnelse over at du er der nå...

ååå One night only, heldiggen deg! De er dødsbra!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten