hits

Interview with Coca Cola.

Sent i går kveld, etter mye venting og avslapping, ble vi intervjuet.

Er du amerikansk eller engelsk eller fra hvilket som helst annet land enn Norge, så klarer du mest sannsynlig ikke å uttale navnet mitt Kjetil. Siden mellomnavnet mitt er André, så er det blitt "internasjonale" navn, noe som er veldig greit for da kan hvem som helst uttale. Så vet dere det. Her er nemlig et intervju fra the 24hr music session.

Det morsomme med intervjuet, var at hun spurte meg hvor lenge jeg hadde hørt på Maroon 5, og så svarte jeg "They're really not my favourite band..", og da så alle skikkelig stygt på meg!! Så jeg kjappa meg med "But of course I have almost all their songs on my playlist!!!". Haha, heldigvis ble det klippet bort..Det spillet gutta spiller på slutten, prøvde jeg første gang rett etterpå og jeg slo dem på første forsøk! Yeah!!! Lover dere altså. Det heter Batak eller noe, og det står øverst på lista mi til nordpolen. Jeg har forresten ikke fått møtt Maroon 5 ennå, men om 1 time blir jeg hentet i taxi alene for å møte gutta inne på studioet. Håper alt går som det skal!

7 kommentarer

HERREGUUUUUUD, heldig!!! håper de kommer til Norge snaaaart!

haha du er heldig!

hva hade du i engelsk på skolen?.. du er veldig flink ;D

Skjønner godt du ga opp å si Kjetil. Er det samme med meg her, når folk spørr om etternavnet så er det bare begynne å stave xD

HAHA, Andrew ? var det det du sa du het ?

Spillet så artig ut!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten