hits

Jesse Carmichael & James Valentine

"Hi, are you Andre? Some of the band members are ready to see you."

Vi ble ført inn i et studio fullt av kameraer, en sofa og to stoler. Jesse Carmichael og James Valentine skulle straks komme inn for et intervju. Jeg har tidligere intervjuet artister som Donkeyboy og Karpe Diem, men dette var annerledes. To fra et av verdens mest kjente band var på vei inn for å prate med meg. Plutselig, satt de foran meg.

Hva er forskjellen for dere mellom en vanlig session i studio og denne?
Selvfølgelig er det mengden med tid vi har på oss for å gjøre ferdig låta. Hadde dette vært en vanlig dag i studio, så hadde vi mest sannsynlig stoppet for lenge siden og fortsatt senere.

Nå har det gått 16 timer, hvordan føles det nå?

Vel, noen av oss har hatt 1 times søvn, så vi føler oss alle litt surrete. James: Jeg er veldig interessert i å se hvordan det hele ender. Jeg har drukket altfor mange kopper med kaffe også en kanne med energi drikke. Jesse: Jeg tror ikke dette er bra for deg! Jeg har ikke sovet en gang jeg, så føler meg som en krysning av Charlie Sheen og han med de store tennene.. Anthony Roberts.

Har dere glemt at det er kameraer rundt dere hele tiden?
Noen øyeblikk glemmer man det, så tar man seg selv i å si noe man ikke burde sagt live. Det er vanskelig å skille mellom hva som er privat og hva som er åpent for alle.

Har dere hatt kontakt med deres fans under disse 24 timene?

Ja! Vi har et stort twitterboard i studioet der vi får opp alle tweetsene fra de som sitter hjemme og følger med, det er rimelig kult. Det er deilig å se i hvor mye større grad man kan kommunisere med fansen.

Hadde dere laget noe materiale på forhånd, eller kom dere på alt under denne session'en?
Vi hadde en anelse om en slags akkordprogresjon, men det endret seg da vi kom inn her. Det kan dere se på live streaming'en, at alt av melodier og lignende kom vi på her inne.

Holder 24 timer for å lage en låt?
Nei, det er ikke lang nok tid i det hele tatt. Det kunne vært det, men da måtte vi ha vært heldige, men jeg tror vi klarer oss igjennom dette. 

Hvorfor valgte dere London?
Grunnen til at vi valgte London, var på grunn av at vi egentlig skulle ha vår europaturné nå. Men siden Adam ble med på et tvprogram hjemme i statene, ble det ikke slik. Det er egentlig litt bra, for jeg kan ikke forestille meg at vi gikk rett fra turné for så å spille en låt på 24 timer. Heldigvis fikk vi da muligheten til å slappe virkelig av hjemme før vi kom hit.

Hvordan var reaksjonen deres da dere fikk denne forespørselen?
"Where do we sign up?!"

Har progresjonen vært god hele veien, eller har dere truffet noen vegger på veien?
Vi har truffet en haug med vegger. Når man er inne i et studio over så lang tid om gangen, så begynner ørene å leke med deg. Jesse: I stad traff jeg en stor vegg, så da likte jeg alt som ble sagt og gjort. James: Jeg tror man treffer vegger hele tiden, men det er noe som er positivt med denne 24 timers session'en. For normalt ville man dratt hjem hvis man stoppet opp, men nå er vi bare nødt til å fortsette.Hvis dere vil se innspurten på låtinnspillingen så går dere inn på Coca Cola sin 24hr Music Session nettside. Da er det ikke lenge til låta er ferdig!

2 kommentarer

Fett! intervjuet du de helt aleine?

Bra intervju!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten