hits

Bakfull hjemme i Norge.

Det er viktig å feire noe når det er over, men man bør ikke ta i for mye når man skal reise morgenen etter.

Hele gjengen var ute og spiste på Notting Hill i går, der fikk servert fantastisk mat bestående av røkt laks til forrett, lam til hovedrett og floating island til dessert (praline og parfait, dunno what it is). De fleste dro hjem etter maten, men jeg, to islendinger og pr-dama Sophie ble igjen. Skandinavere og alkohol altså..

Resten av kvelden er veldig blury. Husker at jeg blant annet prøvde å komme meg til et utested i Soho og at jeg krangla med en stygg jente fra Bulgaria som ville bli superstjerne i England. I hvertfall så klarte jeg å komme meg hjem til slutt, men stå opp var en annen sak. Dette trengte jeg hjelp til av hotellet. 07:00 ble jeg oppringt, "HELLO!!!" svarte jeg med min glade britiske aksent som om jeg hadde vært våken i flere timer, "Your car to the airport is waiting outside". Jeg har aldri pakket og dratt fra et hotell så fort før. Vedder på at jeg har glemt noe.

Jeg kom meg trygt hjem til slutt og nå sitter jeg i sofaen og tenker på hva i huleste jeg har vært med på denne uka. Jo, jeg har fått lov til å dekke en verdensomfattende event for Coca Cola slik at dere der hjemme i de norske hus, kunne ta del i dette. Jeg har lært masse om hvordan slike eventer fungerer, det å skulle intervjue superstjerner, mer engelsk og ikke minst lært å takle stress bedre. Minnene er mangfoldige, for det er utrolig hvor knyttet man blir til mennesker man ser hver dag i en kort periode. Jeg har fått mange nye venner og jeg håper det ikke blir umulig å se noen av dem igjen en dag.

-

In English for you guys around the world: There are so many memories I will bring with me from this week in London. It's weird how connected you get with people you see everyday in a short period of time. I've gotten many new friends and I'm hoping it won't be impossible to see some of them again sometime.

12 kommentarer

Kos da :-) vet hvordan det er å bli knyttet til folk fort, kjipt når man mådra fra de ..

jaja, da kan du hvertfall sitte der gammel og grå og slippe å tenke "hva gjorde jeg med den dyrebare ungdomstida mi?" :)

Island er ikke i Skandinavia.

Andrea Gundersveen

Andrea Gundersveen

tahaha, herlig! (y'

Hi, dude!

It was cool! Where did u ge this pics from? I can't find it.

ekozlov

Evgeniy: Hey Ekozlov!

Check out this website http://www.digitalnewsagency.com/stories/5291-maroon-5-and-coca-cola-make-music-history-recording-new-song-in-24hr-session#image

Here you can find all the pictures taken by the camera guy!

Glemte du Bakis hjemme? :)

Lars: Hahaha, nei tok den faktisk med, men var for full til å huske og ta dem!! :(

Åh, herre guuuud så utrolig kult!

Var på konsert med de i San Francisco i oktober, og har blitt et av mine yndlingsband siden det. Gutta er fantastiske ! :D

Jeg er ikke bitter... (...) ...

Lucky Lucky !!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten