hits

Solskinnsdag.

Må si det var god timing av meg og reise til Bergen nå som det bare er sol.Det ble ikke noe bytur i går for så fort jeg kom hjem fra fjellturen så sovna jeg og ble liggende i flere timer. Haha. Derfor tok vi en tur i dag og da ble det desverre litt shopping. Fant en vårjakke, noen tees og en shorts, fy fader så mye jeg gleder meg til å bruke shorts igjen, men vi må nok vente en stund til. Sola er hvertfall kommet og den gjør virkelig Bergen til en nydelig by. Rart at jeg ikke har vært her noe særlig tidligere.I tillegg til å handle jakke på Volt i dag, så var vi innom butikken Weekday. Vi har en gigantisk Weekday butikk i Oslo, men jammen meg hadde de ikke en stor en i Bergen også. Her har de mye av Cheap Monday, som er et merke jeg har vært fan av lenge, men har slitet med å finne en butikk som har et godt utvalg. Letingen var over etter jeg fant denne butikken. En av mine favoritter, deffinitivt.


Dette kjøpte jeg.

Nå skal jeg leke kokk og har planer om å lage fajitas til middag (my specialty). Har kjøpt meg noen sommersbycider for å bygge på sommerfølelsen. I morgen er det reker! Greit å tvinge sommeren frem på egenhånd, bare jævlig kjipt den dagen snøen bestemmer seg for å gjøre et kjapt lite comeback. Ha en fin vårdag!

16 kommentarer

JEG ELSKER WEEKDAY! ugh, de har mye fint<3

Sandvika basket J98/97<3

Sandvika basket J98/97<3

Kewlt! Kule klær du kjøpte =) Æsj azz, her nede i bærum er det sol men røyk etter en storbrann i en blokk... Jaja ha det kult i bergen da!

Sol.. i Bergen? Det høres ikke riktig ut.

Bergen er en vakker by! :D Og været gjør den til den vakreste byen i hele Norge idag! Håper du koser deg masse, kanskje eg dukker opp å sier HEII!

Kos deg i solen!! :D

Null snø? :O her er det dekket av snø :s

men kule bilder da :)) å ha en fin vårdag du òg :)

har du ikke den shortsen a ?

Hvem er du i Bergen med?:)

du kler så godt når du har langt hår, og har stylet på den måten som du har nå igjen! ser kos ut i bergen også!

Åååh! Nå fikk du meg til og glede meg enda mere til jeg skal til bergen 5-9 mai! Her er det 12343456757 meter snø... som bokstavelig talt kom over natta... på fredag var det ingen snø! på lørdagen da jeg voknet var det en meter snø ute.. kjipt..

off, synd det begynner å regne og blåse opp imorgen da =/

Men fint du liker verdens beste by Bergen! Bor her selv, og er stolt av det <3

Det er det vi Bergensere alltid har sagt - Bergen er en nydelig by! hehe

Du er den eneste guttebloggen jeg leser, og du må bare vite at bloggen din er helt fantastisk! Du skriver utrolig bra, og tingene du skriver om er interessante. Kjeder meg aldri når jeg går inn her :) Tusen takk, Giant! Du er flott!!!

du er så pen !

Skriv en ny kommentar

Blogglisten