hits

vinnere

Konkurransen jeg hadde i samarbeid med Markedshøyskolen er over, og vinnerne er klare.

Det var morsomt å lese alle sine bidrag til denne konkurransen. Alle hadde gode begrunnelser til hvilke valg de ville tatt og det åpnet også øynene mine for hvilke andre valg man kan ta bassert på interessene sine. Vinnerne jeg har plukket ut, valgte jeg på grunnlag av forklaringene til de valgene de eventuelt ville tatt, hvis de skulle være student hos Markedshøyskolen. Og de som stikker av med hvert sitt dagspass til Øyafestivalen er:

 

  • Birgitte (Markedsføring)
  • Magnus (Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling)
  • Julie (Markedsføring)

Birgitte vil veldig gjerne lære om hvordan mennesker tenker og hvordan vi kan appellere til de på best mulig måte. Magnus vil være med å utvikle og oppgradere dagens teknologi. Han sier "dette er fremtiden og jeg vil veldig gjerne være med på å forme den". Til slutt likte jeg veldig godt Julie sin besvarelse. Som journaliststudent, vet hun allerede hvor stor påvirkning markedsføring har på samfunnet. Med denne kompetansen "vet  jeg hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og hvordan en kan påvirke dem som anses som troverdige." Hun er en kreativ jente og ønsker en litt mer kunstnerisk frihet, i forhold til hva hun er vant til som journalist. Flotte svar alle sammen.

Min fremtidige skole. Ser virkelig frem til tre år her!

Vinnerne har fått en e-post og en tekstmelding med forklaring på hvordan de mottar premien. Gratulerer så mye til dere! For dere andre, kom dere på festival i sommer, så ses vi kanskje!

Annonse

2 kommentarer

Mulig du har skrevet om det tidligere, men hva skal du studere?

eey, har kommet inn på MH jeg og, på Pr og samfunnspåvirkning :) hvilken linje skal du gå?

Skriv en ny kommentar

Blogglisten