hits

design og vinn

24.04.2012 - 15:04 7 kommentarer
Sommeren nærmer seg og trening er en big deal for de fleste i disse dager. La meg hjelpe til.

Hvis du kan velge hvilken farge det skal være på skoene dine i din favorittmodell, hvilken farge ville du valgt da? Usikker? Det er jeg også. Nike har lenge gitt deg muligheten til å designe dine egne sko, noe som høres ganske flott ut, men med så mange muligheter er det umulig å velge hvordan du vil ha de til slutt! Men tiden er verdt det, for tenk så kult det er å designe sitt eget skopar? Jeg satt i en time og kom frem til et resultat jeg likte godt.

Nå skal jeg la deg få muligheten til å ikke bare designe dine egne sko, men du skal få muligheten til å stikke av med det skoparet du har designet, helt gratis! Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på appen deres på Facebook og sette i gang med designingen. Ta et screenshot av skoparet ditt og send det inn til thegiant@blogit.no. Jeg velger ut det kuleste skoparet og vinneren blir annonsert på søndag den 6. mai. Håper på mange kule bidrag!

Her skoene jeg designet:

Husk at mailen dere sender med bildet må innehold kontaktinfo, slik at vi på lettest mulig måte kan få tak i deg hvis du vinner. Klikk her for å designe ditt skopar!

Annonse

7 kommentarer

Ingrid Victoria

25.04.2012 kl.12:49

åå elsker nike!! nice

Ida Margrethe

25.04.2012 kl.18:38

Jeg lurer på hvor dere bestilte klærne dere brukte i russetiden? Hvis jeg ikke tar helt feil hadde vel alle i bussen like jakker? Var dette noe dere gjorde samme plass som dere bestilte alt annet tøy, eller noe utenom? :)

Fredrik

25.04.2012 kl.19:51

Har nettopp fått et par Nike Freerunner som var litt for små. Lurer bare på om du har opplevd at dine utvider seg litt?

The Giant - Kjetil

25.04.2012 kl.20:33

Fredrik: Nike Free er ganske små i strl. De jeg kjøpte i New York, måtte jeg ha i to strl større enn det jeg normalt bruker. De passer meg perfekt! Hvis dine er litt for små, anbefaler jeg deg å få byttet de hvis det er mulig. De bør passe perfekt for at de skal være behagelige. Spørs også hva du bruker de til selvfølgelig. Hvis du bruker de til hverdags og det ikke gjør vondt, har det ikke mye å si :)

The Giant - Kjetil

25.04.2012 kl.20:34

Ida Margrethe: Hei du! Vi bestilte alt av klær fra Russeservice. Vi kjøpte både dekknavns- og konseptjakker fra dem. Alt annet russetøy utenom, kjøpte jeg også fra Russeservice :)

Fredrik

29.04.2012 kl.20:54

Hei :)
Lurer på hvilken størelse man skal gå etter her. Er det UK eller US? De gamle skoene mine er 11 i US og 10 i UK.

The Giant - Kjetil

30.04.2012 kl.11:23

Jeg skal undersøke det :)

Skriv en ny kommentar