hits

foredragskjetta

01.06.2012 - 21:06 7 kommentarer
Da er vi ferdige med vår Åpen dag i Stavanger, og det gikk utrolig bra!

Grunnet streik stod jeg opp klokken 5 i dag tidlig for å rekke flyet som gikk halv 10. Ble jo anbefalt å være tidlig ute fordi sikkerhetskontrollen kom til å ta lang tid. Men det viste seg jo at dette ikke var avklart da jeg var der og jeg derfor brukte bare to minutter. Takk for den. Ubesluttsomme folk..

Uansett, da jeg kom frem gikk alt oppover! Utrolig hyggelig å se Mari igjen ettersom hun har flyttet til Stavanger. Hun har studert hos Gateway College tidligere og skulle derfor være med å hjelpe til på Åpen dag. Det kom utrolig mange innom og jeg hadde så vidt tid til å puste. Det må jeg si er ganske moro! Merker at jeg virkelig har blitt vant til å holde foredrag. Dette må jeg fortsette med!

I kveld skal vi ut og kose oss i byen med litt godt og drikke i sola. Blir nok en tur ut senere også. Ha en god helg!

7 kommentarer

Wictoria

02.06.2012 kl.10:40

Hei Kjetil!
Streiken startet ca 6-7 timer etter at du dro. Var helt SYK kø da jeg dro hjem fra jobb. Var seriøst over hele flyplassen!
Var hyggelig å se deg igjen! :D Kos deg

Tonje

02.06.2012 kl.15:49

å jeg glemte helt utav at du skulle holde foredrag i stvg.. Hadde tenkt og komme sjønner du..
Er en av de to jentene du møtte i oslo når vi var på jakt etter bieber :-)
Kult :)

Maja Linnèa

02.06.2012 kl.20:57

Åh, så faktisk på Gateway College nettsida da jeg dreiv å søkte skoler og sånn. Ble helt forelska i opplegget og stedene man kunne studere, men så kom jeg inn på frisørskole i Oslo (og er ikke misfornøyd med det altså!). Syntes det føltes tryggere enn å stikke alene så langt vekk for å studere noe jeg kanskje ikke trives med engang. Uansett hadde jeg nok aldri angra på det! Vet du noe om "aldersgrensene" og hvilke krav som stilles til deg annet enn at du må ha fullført vgs? Det jeg egentlig spør om er om jeg har mulighet til å studere gjennom Gateway College om, la oss si 2-3 år? Jeg er 19 nå, så da vil jeg være 22 år eventuelt.
Ha en fin helg :D

Julie

02.06.2012 kl.22:44

haha du må hatt det så gøy med å vente, hehe hvis det hadde vært meg hadde jeg tenkt sånn her: fuck fuck skal jeg sitter her og se ut som en loner? hmmm jeg hater disse greiene.
der har vi grunnen til jeg aldri flyr
men vet du hva?
du er sikkelig pen/kjekk/søt! <3

The Giant - Kjetil

02.06.2012 kl.23:51

Maja Linnèa: Så gøy at du vil studere med Gateway College i fremtiden! Det er ikke noe aldersgrense i det hele tatt, så du er hjertelig velkommen til å ta et eller flere semestere med oss om 2-3 år :) Det eneste kravet er at du har generell studiekompetanse!

Robin Farberg

03.06.2012 kl.14:22

Hei Kjetil! Så bra det gikk fint! Men kunne du pleeeeeessssseee laget et innlegg om de kuleste butikkene man bare MÅ besøke i New York????? Jeg skal dit om noen uker og trenger virkelig hjelp?!?!?!?!?
Håper du gjør det :D

Skriv en ny kommentar