hits

forventninger

25.06.2012 - 15:06 4 kommentarer
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, i 2012 leverer Hove sin beste lineup!

Det bandet jeg har blitt mest forelsket i over kortest mulig tid er nok Team Me. Jammen meg er det ikke et norsk band også, som har fanget meg fullstending. Denne gjengen fra Elverum har på kort tid vært verden rundt og truffet mange hjerter og for første gang kan vi se dem på Hove. Dette blir også min første gang og er kanskje de jeg gleder meg mest til å se i løpet av hele festivalen. Pffht, sier kanskje du, men jeg sier "With my hands covering both of my eyes, I am to scared to have a look at you now!". Jeg kommer garantert til å synge vekk stemmen min under denne konserten.

Et band jeg lenge har hørt på, som gjorde meg fullstendig betatt etter plata Wincing the Night Away. Nå har de sluppet enda et album, Port of Morrow, og blir spilt ca hver dag på radio over hele landet. Ikke rart de headliner Hove i år. Musikken deres, er gladmusikk på sitt beste, og jeg ser for meg meg selv stå med en øl i hånda å bare smile og trampe lykkelig med den ene foten under hele konserten. Sjekk ut favorittlåta, Australia, under!

Dette bandet så jeg allerede for to år siden, og siden den gang har The XX vokst seg enda større i Norge. Jeg husker jeg satt på tribunen under konserten deres på Øya i 2010 og ble fullstendig målløs. De leverte en helt magisk konsert som jeg sent kommer til å glemme. Må innrømme at jeg ikke kjente så altfor godt til låtene deres før konserten, men i ettertid har de virkelig blitt mye spilt. Jeg tror denne gjengen kommer til å gi Hove en minneverdig opplevelse.

Denne franske gjengen fikk jeg se tidligere i år på Sentrum Scene og i det øyeblikket forstod jeg at jeg var nødt til å få dem med meg igjen, så fort som mulig. M83 har spilt musikk for meg mens jeg har sovet, mens jeg har reist, mens jeg har danset, mens jeg har festet, ja de har vært med på en del i mitt liv. Musikken deres er både rørende og livlig, og jeg er så glad for at jeg får se de igjen allerede denne uken her. De som ikke skal på M83 konserten under Hove, bør ha en jævlig god grunn.

Kanskje ikke den artisten jeg så for meg å glede meg til for bare noen uker siden. Ryktet sier at denne dama skal være tåpelig til å synge live og at vi mest sannsynlig kan forvente oss en flopp av en konsert. Men! Den siste måneden har jeg hørt så fantastisk mye på debutplata hennes og jeg kan ikke si annet enn at den er helt fantastisk! Tekstene, melodiene, stemmen hennes, alt er så utrolig ... digg! Hvis en plate kan bli såpass bra, ber jeg på mine knær om at konserten kan bli vel så bra. Jeg har troa på denne dama, så da gjenstår det å se hvordan resultatet blir.

I tillegg til de nevnte over, er det selvfølgelig mye mer jeg ser frem til. Det blir gøy å få med seg Snoop, LidoLido, Nero, Labrinth, Wiz Khalifa, Ed Sheeran, Eye Emma Jedi, Paskalev og seff Sirkus Eliassen. Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli årets begiventhet! Og allerede i dag, starter det med vorsespiel der LidoLido skal varme opp før det hele starter. Vi er klare for å bli blown away!

4 kommentarer

mari

25.06.2012 kl.15:18

ah! hove skal bli fint..!

Ragnhild

25.06.2012 kl.15:38

Åhh, jeg vil til Hove, spesielt for Lana del Rey, M83 og Team Me. Elsker Team Me. Fant ut at søstra mi kjenner hun som er/var med! :)

Ida Sofie

25.06.2012 kl.16:08

Ja, alle de er drit bra! Pluss så JÆVELIG mange andre!

Jane

26.06.2012 kl.22:04

Fy, hadde gjort alt for å få vært på Hove, men neida, det gikk ikke i år. Kos deg, jealous much! :D

Skriv en ny kommentar