hits

foxes

28.08.2012 - 19:10 3 kommentarer
En ny favoritt er født og jeg er forelsket.

Foxes består av den lille, søte og britiske lille jenta Louisa Rose Allen på bare 22 år. Ikke stort fra denne artisten er ute, men når man kun har sluppet seks låter og alle tvinger deg til å enten danse eller til å åpne gapet å synge med uansett hvor fantastisk jævlig du høres ut, så er det virkelig noe der altså. Trust me.

Når jeg hører låtene hennes, spesielt Youth, Warrior eller White Coats får jeg lyst til å hoppe inn i bilen, kjøre ut i intet, sette alle låtene på repeat og synge til jeg ikke har mer stemme igjen. Uansett hvor overivrig jeg virker, så tuller jeg ikke. Sjekk ut Foxes her, eller hør på låtene under.

Youth

Warrior

Min favoritt, White Coats

At noe så bra som dette kan komme ut av en såpass liten og ung (og søt) jente er utrolig. Følg med folkens, Foxes kommer til å fyke til topps! Garantert!

Hva synes dere?

3 kommentarer

NYTO

28.08.2012 kl.19:21

Digger ho! Sangene er bare heilt magiske som du skriver!

supermarie

28.08.2012 kl.20:37

har allerede hørt på henne noen måneder, hun er fantastisk! :D

supermarie

29.08.2012 kl.09:16

Heey, du er awesome selv! Mest fordi du har bart.

Jaa, kom kom! Det blir så bra! Jeg skal dekke arrangementet for Forsvarets Facebook, så jeg blir å løpe rundt på bakken og ta bilder :) Minus et par timer, for da er jeg inne og leker med Kong Harald og de. Hadde vært supert å se barten din der!

Skriv en ny kommentar