hits

innredning

04.09.2012 - 21:30 5 kommentarer
Som ny beboer på Majorstuen, var det nødvendig å kjøpe inn litt saker og ting.

Sammen med mor, gikk vi gatelangs i Oslo by i flere timer i forsøk på å finne noe fint til rommet mitt. Opprinnelig var jeg ikke sikker på hva jeg egentlig trengte, men jeg visste at noe måtte jeg ha på rommet mitt for å sette et litt ålreit preg på det. Jammen meg kom jeg ikke hjem med så mange poser at jeg så vidt klart å komme meg opp og inn i leiligheten. Har fortsatt litt igjen, men det begynner i alle fall å ligne noe!

Jeg har til og med egen vask på rommet! Hvor awesome?

5 kommentarer

Lise

04.09.2012 kl.21:43

Du og mamsen din e gode :P

Tone-Lise

04.09.2012 kl.21:44

Du er så flink med innredning! Skikkelig fint og koselig! :)

Jane

04.09.2012 kl.22:17

Syntes det ble kjempefint! :)

anna

05.09.2012 kl.14:33

Jeg er så misunnelig. Jeg bor selv kun på ett rom og får det liksom ikke til, å innrede det fint, virker som jeg har kastet alt inn her også ser jeg på bilder av hvordan du gjør det og tenker egentlig bare faen heller, jeg må gjøre noe drastisk her på rommet. Derfor, hvor har du kjøpt den sorte kurven (regner med det er skittentøyskurv) og ikke minst de glass (et eller annet, de du har havregryn i)? Det er jo geniale måter, hvordan du har innredet det på, jo mindre jo bedre, fordi da ser det jo mye mer ryddig ut.. :)

The Giant - Kjetil

05.09.2012 kl.14:43

Jeg har egentlig ikke så veldig stort rom, men utnytter plassen riktig. Nå har vi eget rom i leiligheten som bare er for klær, så har ikke mye klær på rommet mitt. Det er en fordel.
Når det kommer til tingene jeg har kjøpt, så kjøpte jeg den sorte skittentøyskurven på Åhlens i Oslo (finnes også i hvit), glassene til havregryn, samt de store glassflaskene jeg har i vinduet, er kjøpt på Søstrene Grene. Har fortsatt litt igjen da, blant annet et speil og noe bilder. Men stikker på Ikea straks for å handle ferdig :)

Skriv en ny kommentar