hits

anine going anina

06.09.2012 - 15:20 3 kommentarer
De fleste kjenner vel til Anine Stang, men kjenner dere til Anina?

Min kjære Stang har hatt et lite opphold fra musikkverdenen i det siste. Hun har derimot ikke ligget på latsiden i de ytterste og varmeste strøkene med paraplydrink i hånd, nei, tvert imot. Denne jenta er hardtarbeidende som søren, selv når vi ikke høre noe fra henne. Siden sist, har Anine gone Anina og laget en ny låt med ny video, med et relativt nytt (heller tatt frem det gode gamle) image. Sjekk ut videoen til låta Brain Break under!

Må si jeg liker dette veldig godt, spesielt fordi min kjære Nancy Camilla har gjort koreografien på videoen! Synes virkelig det er stas å kjenne såpass store talenter. Hva synes dere?

3 kommentarer

Synne

06.09.2012 kl.15:26

Dette er noe av det verste jeg har sett/hørt på lenge.

Stine

06.09.2012 kl.15:33

Ikke et vondt ord om Anine Stang eller musikken hennes, men hva er grunnen til navnebyttet? Det kan jo nesten ikke kalles et artistnavn, det er jo hennes eget navn minus e og pluss a. Hvis det er et forsøk på å "gjenoppstå" som artist, på samme måte som Lana del Rey gjorde, burde navnet faktisk vært litt annerledes fra det virkelige navnet hennes.

The Giant - Kjetil

06.09.2012 kl.16:05

Anina var det hun kalte seg i USA da hun startet som artist der. Det var ikke før noen år etter at hun flyttet tilbake til Norge og byttet til Anine Stang. Nå har hun gått tilbake til Anina, for gjenopprette det hun hadde fra back in the days. Jeg liker det!

Skriv en ny kommentar