hits

endelig over

23.09.2012 - 18:18 4 kommentarer
Smertene er borte, jeg klarer å sove en hel natt og jeg kan spise normalt. Endelig.

Det verste jeg vet er munnsmerter, så beslutningen å operere ut tenner fremfor å risikere smerter over lengre tid i fremtiden er jeg glad for at jeg tok. Nå kjenner jeg ingen smerter og stingene skal ut i løpet av uken. Men kjenner jeg min uflaks rett, kommer det nok noe nytt som skal plage meg fremover om ikke altfor lenge. Hate that.

Skjorte Rear - Jeans Nudie - Skjerf Acne - Boots Dr. Martens

Kommer forresten med nye headere om veldig kort tid! Kanskje i kveld, kanskje i morgen. Hvem vet?! Jeg er hvertfall veldig spent. Nå venter jeg bare på at Simen Falck skal sende de over. Håper dere er like spente som meg (mest sannsynlig ikke). Men nå skal jeg straks ut å spise. God søndag!

4 kommentarer

Vilde

24.09.2012 kl.09:37

Jeg har ikke lest bloggen din på over 1 år nå. Jeg datt litt av da du gikk ifra blogg.no til din egen site. Poenget er!
Eneste grunnen til at jeg leste bloggen din tidligere var fordi du var fin og se på. Det er det enda. Men bloggen din har forandret seg. Og det du skriver er også interressant. Så nå er du ikke bare fin og se på, men du er fin og lese om også :)

The Giant - Kjetil

24.09.2012 kl.11:30

Trodde dette skulle utvikle seg til å bli en sånn type "Hvorfor har du blitt så annerledes og kjedelig!!??!?!?? Hater deg om dagen, du er så stygg osv..."-kommentar, men det var det jo ikke! Haha. Kult at du har funnet veien tilbake! Håper også at du er fornøyd med forandringene som har skjedd etter blogg.no. Den tidligere Kjetil er long gone! Haha :-)

O

25.09.2012 kl.14:05

Hvilken nudie-modell er det? Thin Finn?

The Giant - Kjetil

25.09.2012 kl.14:07

Nei, Tight Long John.

Skriv en ny kommentar