hits

struktur

Tro det eller ei, jeg har blitt skoleavhengig!

I starten av mitt semester på skolen, dro jeg på forelesningene, var engasjert og fulgte med og så dro jeg hjem og gjorde alt annet enn skole! Fint at jeg var skoleengasjert, men det holdt ikke å legge fra meg alt når jeg dro hjem igjen. Når eksamensdatoene begynner å nærme seg, var jeg nødt til å endre på hverdagen. Jeg ga meg selv løfter om å gjennomføre enkle og spesifikke trinn, og nå sitter jeg her. Og jobber.

Kotler <3

Spennende for dere? Nei, men viktig for meg. Bruker mange timer på biblioteket om dagen og har blitt forelsket i Kotler. Nå gjenstår det å se om jeg klarer å holde det oppe. Krysser fingrene!

11 kommentarer

Misunner deg ikke! Har er hat forhold til Kotler. Skole kan være gøy, men ikke kotler!

Lykke til!

lykke til med det da! :-)

Det var markedsføring du studerte?

Kå tar d bilde med ? Sånn proft kamera eller mobilen ?

Hei! Jeg pleier aldri ta kontakt med folk for å få de til å lese bloggen min, men denne saken er så spesiell at jeg ikke greier å la være.
http://sunroaad.blogg.no/1349885898_hjelp_oss.html Saken handler om en fire år gammel gutt som har en veldig alvorlig sykdom. Vær så snill og link videre slik at flest mulig kan hjelpe denne lille søte gutten!

Et vanlig Canon 550D kamera, med 50mm linse.

Du kan få gi litt av den skoleavhengigheten til meg! Klarer bare ikke sitte meg ned å begynne.. Misunner deg!

Kom deg ut av huset, til et bibliotek! Det hjelper. Gjør en avtale med noen om at dere skal jobbe sammen, da er du nødt til å komme deg ut! :)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten