hits

konsertopplevelse

11.12.2012 - 16:37 10 kommentarer
Jeg har kanskje vært fraværende her, men i Oslo sine konserthus derimot, har jeg bodd.

Den siste måneden har jeg vært på fem konserter i Oslo og det har vært heftig og vilt. Jeg elsker musikk, og konserter even more! Fordelen med å bo i byen, er at jeg får med meg mye mer enn jeg gjorde tidligere og alt er bare ca. 5 minutter unna. Det er så deilig!

Bloc Party

Mitt desidert favorittband var endelig tilbake i Oslo og jeg så dem igjen. Jeg var selvfølgelig på forrige konsert, men det er nesten fire år siden så dette var på tide. Med armen min tatovert med favorittlåta fra dette bandet og et nytt album ute var forventningene høye. Konserten svarte til alle forventningene bortsett fra armen min sin.. Da kan dere tenke dere hvor bittert det var å se set-listen deres i etterkant der Sunday stod som avslutningslåta. Arg.

The XX

Sammen med roomie Jenny, dro vi på en av høstens største konserter, med utsolgt hus, som ble holdt av The XX. De også har sluppet et nytt album, bestående av en haug orgasmiske låter som jeg gledet meg til å se live. Har sett The XX to ganger tidligere så jeg var klar over at jeg gikk til en opplevelse som kom til å gi meg gåsehud, noe som ble et faktum denne gangen også. Typisk var det dog at jeg måtte på do under begge favorittlåtene mine. Må slutte å drikke på konserter altså.

Lady Gaga

Ikke akkurat den konserten som glir rett inn i resten av rekka med band jeg har fått med meg, men kunne ikke unngå å få med meg Gagas BTW-Ball. Selv med sitteplasser lengre bak, presterte hun å gi meg en opplevelse som toppet alt av lignende konserter. Dansingen spiller selvfølgelig en stor rolle for meg, da jeg også har danset med flere av hennes dansere tidligere. Med sinnsyke kostymer, en scene lik ingen andre, en stemme som fyller Telenor Arena og en personlighet som får en til å gapskratte selv på konsert, var jeg utrolig fornøyd i etterkant. Synd opplevelsen ble etterfulgt av 2 timers bilkø ut fra Telenor Dritt Arena.

Team Me

Dette bandet fra Elverum har tatt Norge (og Japan) med storm den siste tiden og jeg har hatt gleden av å ha følge de lenge. Det at de har fått så stor suksess så fort er utrolig og det skinner igjennom på scenen. Jeg var vitne til de først på Hove, men fant fort ut at jeg ville ha mer. Låtsortimentet deres er bredt, men alle er like fulle av gledesspredning som gjør det umulig å ikke kose seg. Var faktisk hes da jeg kom ut fra Sentrum Scene denne kvelden, etter å ha sunget med for full hals. Kanskje dere så meg der, jeg stod ved siden av den gjengen med dansende pingviner. No shit.

Yeasayer

Yeasayer så jeg først på Øyafestivalen, men dette har jeg blitt fortalt i ettertid for jeg husker det ikke. Som sagt, må slutte å drikke på konserter. Likevel, gjorde det ikke stort for denne konserten var så kanon at det gjerne kunne være førsteinntrykket mitt av denne gjengen. Jeg har alle albumene deres og så frem til favorittlåtene mine live. Selv om flere av disse låtene ble gjort om i den grad at de ikke var like kule som jeg hadde håpet, klarte de å gjøre de låtene jeg ikke hadde hørt og tidligere ikke likte til noe ufattelig funky shit! Jeg kunne ikke stoppe å danse. Jeg klarte ikke! For en konsert. Synes synd på dere som ikke var der.

Nå gjenstår det å se hva som venter seg på Oslo sine scener i 2013. Kan garantere at det er en haug av gode konserter i vente, og med det kan jeg også garantere at jeg vil være tilstede. Får virkelig ikke nok av konserter.

10 kommentarer

Nicolai

11.12.2012 kl.16:51

Var på Gaga - konserten jeg også.. Det var den beste konserten jeg noensinne har vært på! <3

Synne

11.12.2012 kl.16:58

Da sto du rett ved meg på Team me.

miriam

11.12.2012 kl.19:57

jeg er så sinnsykt misunnelig på deg som fikk se Bloc Party. Teit å være søtten og boende i Stavanger..

Kristin

11.12.2012 kl.20:32

Team Me OG The XX? Urettferdig.

Carolina

11.12.2012 kl.21:42

Ser jeg deg på JB konserten neste år Kjeil? hah!

The Giant - Kjetil

11.12.2012 kl.23:13

Nei faktisk ikke. Forbanna bittert..

The Giant - Kjetil

11.12.2012 kl.23:13

Haha er bare å dra på konsertene vettu!

Lise

12.12.2012 kl.13:01

Kan ikke d komma å jobba for mg Kjetil xD ?
Sånn at eg og kan få juleferie ;) haha, ungane her i barnehagen hadde elska dg xD

Malin

13.12.2012 kl.22:33

Gaga var kjempebra! var der selv. Nå er det Bieber neste. Liker liker!

A

14.12.2012 kl.15:48

Appropo kosert, ser vi deg på hove til neste år eller ?:) Kings of Leon!!!!!!!

Skriv en ny kommentar