hits

festsesong

17.12.2012 - 22:53 3 kommentarer
Julebord, julaften og nyttårsfeiring er rett rundt hjørnet. Har du funnet noe å ha på deg?

Jeg synes det alltid er like vanskelig å finne noe å ha på seg i disse tider. Det er av flere grunner. For eksempel er jeg redd for å ta på meg noe altfor fint og dermed å ende opp med fullstendig ødelagt klær dagen etter. En annen grunn er også fordi det er så utrolig mye fint å velge i! Er man på utkikk etter finklær, betyr det ikke nødvendigvis at man må bruke flere månedslønner. Butikker som for eksempel H&M har utmerket utvalg for festsesongen til en billig penge. Likevel tenkte jeg å fortelle litt hva jeg synes er fint under disse festive tidene.

1. Dolce & Gabbana - 2. NN07 - 3. Slowear - 4. Sandro

På julaften synes jeg det er fint å gå i passende farger for anledningen. Noen mener kanskje at det er på denne kvelden man bør pynte seg aller mest, men jeg synes man bør finne noe som er komfortabelt og enkelt, men samtidig litt pyntet. Det verste jeg vet er folk som sitter i finstasen under middagen, og deretter løper for å ta på seg joggisen. Da er det bedre å føle seg fin og komfortabel hele kvelden. En fin blazer, et par jeans, en skjorte som man kan erstatte med en god og varm genser utover kvelden, kommer til å bli tatt godt i mot. Jeg kommer nok til å gjøre noe lignende i år!

1. Sandro - 2. Sandro - 3. Sandro - 4. Joshua & Ellis - 5. Jimmy Choo

Når det gjelder nyttårsaften kommer det punktet jeg nevnte innledningsvis, kle deg for anledningen, men er du en som liker å rulle rundt i gjørma timer etter fyrverkeriet, bør du neppe ta på deg det dyreste i skapet. Likevel er nyttårsaften den kvelden man bør skinne! Sort dress med hvit skjorte, et fint mønstret skjerf med sko som skiller seg ut, er en sikker vinner. For all del, ikke være redd for å dra den litt lengre (hinter til skoene over). Ønsker man å stikke enda mer ut fra mengden, er det absolutt morsomt å bruke farget dress, men vær snill å la den turkise Moods-dressen ligge hjemme. Med det ønsker jeg dere alle lykke til med årets festsesong!

3 kommentarer

Lars

18.12.2012 kl.09:29

Hvor får du kjøpt de skoa fra Jimmi, Kjetil? :)

The Giant - Kjetil

18.12.2012 kl.12:50

Mr Porter :)

Elise

31.12.2012 kl.10:02

Du er genial!

Skriv en ny kommentar