hits

vinn en makeover!

04.02.2013 - 15:21 Én kommentar
Nå har du muligheten til å bli med på den kuleste konkurransen noen sinne!

Jeg har alltid drømt om å være med å gi en heldig person en makeover man sent vil glemme. Nå skal jeg, sammen med en av Norges fremste stylister, Kristine Svanem, plukke ut én heldig av dere som skal få en full makeover i samarbeid med L'oreal Professionnel. Gjett om jeg er spent!

Det du trenger å gjøre er å sende inn et bilde av deg selv, med litt tekst om hvem du er og hvorfor du ønsker å vinne til mailen, TheGiant@live.no. Kristine og jeg vil diskutere oss frem til en vinnerkandidat som får en full makeover med hår, klær fra Høyer og eventuelt make-up. I tillegg vil vinneren få en photoshoot med før og etter bilder. Om du er heldig og er vår kandidat, vil du bli kontaktet innen 12. februar. Dette er like mye for gutter som for jenter!

Kriteriene for å delta, ser du over

I første omgang vil dette være en konkurranse for dere som er mine lesere, men etterhvert som vi finner frem til vår kandidat, vil Team 4, altså oss, konkurrere mot tre andre lag. Vinneren er det laget som har gjennomført den beste og kuleste makeoveren! Sammen kan du, Kristine og jeg vinne masse spennende premier! Og vet dere hva? Vi skal vinne!

Håper så mange som mulig av dere ønsker å bli med. Gleder meg til å bla igjennom kandidatene!

Én kommentar

Jonas L.

31.01.2013 kl.17:10

skulle gjerne ha deltatt, men jeg kan nok ikke komme meg til oslo på en mandag, det er tross alt skole og alt :/

Skriv en ny kommentar