hits

favorittene

18.08.2013 - 12:08 Ingen kommentarer
På tunge regnværsdager som denne, er det godt med en plan b.

Jeg har funnet meg nye favorittserier, samt dratt frem gode gamle som holder meg med selskap nå som sommeren er på vei mot slutten. Regnet kommer og går og gjør det umulig å legge noe som helst planer andre steder enn i sofakroken. Her er noen av de seriene jeg ser på om dagen!

The New Normal

En fantastisk komedie som hadde premiere i fjor høst. Den handler om et homofilt par som over alt annet, ønsker seg et barn. De møter på den perfekte surrogatmoren, som virkelig vil gjøre livet til de nye vennene sine en glede. Med en homofobisk rasistisk bestemor og verdens smarteste datter, blir den kommende familien enda større med karakterer som vrenger magen din og garanterer latter. Anbefales på det sterkeste!

The Walking Dead

Serien som gir deg zombier, gir deg også intense karakterer som beskriver det å leve i en apokalyptisk verden på en utrolig måte. Ikke at noen virkelig vet hvordan det vil være å leve med zombier, men hvis noen hadde visst det, er denne serien den hittil perfekte beskrivelsen. En actionserie som man aldri kan legge fra seg!

Frustrerte Fruer

Denne serien har pågått en god stund nå, men for en liten stund siden bestemte jeg meg for å starte på nytt og få med meg alle episodene. Det er sjeldent at en serie som varer såpass lenge, har fått meg til å ville se absolutt alle episodene. Den er morsom, dramatisk, spennende og actionfylt, samt rørende. Den får meg også til å være glad jeg bor i lille Norge, men også glad for at jeg har muligheten til å følge med på andres dramatiske liv. Elsker denne gjengen med damer!

Family Guy

Dette er en serie som alltid får meg til å le. Family Guy treffer virkelig min humor og derfor er det så deilig at det alltid er noen episoder å se, som får humøret mitt bedre. Pleier alltid å se noen episoder når jeg spiser, haha (må ha noe å se på når jeg spiser). Blir aldri lei!

Ink Master Sverige

Den siste tiden har jeg fått en enda større fascinasjon for tatoveringer enn tidligere. Jeg er alltid på utkikk etter nye ting som inspirerer meg og som kanskje får meg til å tegne enda mer på kroppen min. Da jeg kom over et eget tatoveringsprogram på ViaPlay, måtte jeg se alt. Har til og med funnet min favorittatovør!

Alle seriene over er å se på Viaplay.no. Med Viaplay får du tilgang til markedets største utvalg av sport, nye storfilmer og et stort utvalg av kjente serier. Over 6000 titler. Online. Man kan også prøve en måned gratis, for å se om dette er noe for deg. Du kan se på Viaplay, overalt!

Annonse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar