hits

livin on a

03.09.2013 - 18:50 9 kommentarer
... prayer budget.

Jeg har en helt annen motivasjon dette skoleåret enn i fjor. Motivasjon som preger holdning til skole, deltagelse på forelesning og tid dedikert til selve studiet, samt motivasjonen rundt det økonomiske. For å "sjokkere", kan jeg fortelle at sannheten er den, at jeg er student. Blogger og student. Noen bloggere behøver kanskje ikke å ta opp studielån, noen bloggere får kanskje studiet sitt sponset, noen bloggere har kanskje råd til å bruke hundre tusen kroner på klær i løpet av studieåret, men, det har ikke jeg. Sjokkerende, jeg vet.

Likevel, føler jeg en indre forpliktelse overfor dere lesere. Jeg har valgt en rød tråd som tar for seg klær og mote. Bør ikke jeg alltid ha nye klær å vise dere? Bør ikke jeg alltid ha det nyeste og det kuleste? Jo, sånn føler jeg det. Men sannheten er, at det klarer jeg ikke. Sorryborry.

Slik min økonomiske holdning er per dags dato, er prioriteringene helt annerledes enn de var. Jeg har ikke kjøpt et plagg (cirka) siden starten av sommerferien (tror jeg (ta det med en klype salt a))! Ikke at jeg ikke har brukt penger, for det klarer jeg stadig på måter jeg ikke selv er klar over. Prioriteringene er satt slik at jeg heller ønsker å dra på spennende reiser når jeg har ferie, besøke venner rundt omkring i landet, kjøpe det riktige utstyret jeg trenger til skolen, samt bruke penger på de jeg bryr meg om, i stedet for på klær. Men er ikke det fullstendig feil prioritering som blogger?

Poenget mitt er at jeg ønsker å bruke mindre penger på klær dette semesteret, og bruker dette innlegget på å forberede dere på at jeg ikke kommer til å være noen moteguru (ikke at jeg har vært det før) dette året. For det, trenger jeg noen millioner kroner (yes, please). Klær har jeg mere nok av, noe jeg tror gjelder de fleste har. Bruk det du har, kombiner forskjellig og vær fornøyd, tenker jeg. Derfor kommer det her outfitbilder av klær dere sikkert har sett før:

Jacket H&M - Shirt Topman - Shorts Cheap Monday - Shoes Gregers - Bag Reiss

Kan si at jeg ble inspirert av Jenny Skavlan sin shoppestopp-periode, men nå er ikke jeg Jenny Skavlan. Heller kan jeg ikke sy-om, uansett hvor gira jeg er på å kunne det. Woooooah, we're half way there. Woooooah, livin' on a prayer budget. Noen som er med meg?

9 kommentarer

Lise

03.09.2013 kl.19:18

Det er bra at d ikke er som alle andre bloggere, det er derfor eg lige dg så godt xD
Eg øveleve fint om d vise de same klærne i outfit. Men det eg savne mest i bloggen din er litt sånn så d var før md morsomme spørsmålsrunder og videoa, dt e nokk pga du he begynt å blogga mer voksent (trist å si det) men eg vett du forsatt har barne i deg xD men eg digge deg og Kjetil :D STOR KLEM FRA LISE

Malin

03.09.2013 kl.20:13

Ja, endelig!!
For en flott måte å minske motepresset Kjetil :)
Gleder meg til å lese mer om gjenbruk av klær!

Victoria Charlotte

03.09.2013 kl.20:28

Jeg er såå med deg! Sparer til egen bolig, og plutselig fikk jenta som elsker shopping shoppe stopp :(

Lars

04.09.2013 kl.00:50

Kjempebra innlegg, Kjetil!! Og håret.... håret. Er bare no words <3 #teachme

Jakob

04.09.2013 kl.09:51

Så utrolig bra og fornuftig! En blogger skal jo bryte mønstre og inspirere, og det gjør du ved dette! Jeg kommer i alle fall til å fortsette til å lese bloggen din :D

tina

04.09.2013 kl.21:54

ble faktisk veldig glad nå! ikke mirsforstå, unner deg alt godt! men er deilig å lese at noen bloggere faktisk lever litt som "oss andre", blant annet med et litt ( eller ganske mye) lavere budsjett i studietiden. lykke til - både med studeringen og pengeprioriteringen :-)

Charlotte

05.09.2013 kl.08:09

Så utrolig bra skrevet :) Jeg føler at det i dagens samfunn er slik at klær skal kun brukes en gang, for det er jo ikke kult å bruke de samme klærne to ganger på outfit posts. Så bra du setter lys på at ting faktisk kan brukes flere ganger, det er ikke kriminelt :)

Feil

08.09.2013 kl.00:25

*praire :)

The Giant - Kjetil

08.09.2013 kl.10:33

Haha nei.

Skriv en ny kommentar