hits

upgrade

14.09.2013 - 15:22 2 kommentarer
Kjøpte meg ny MacBook Pro da.

Det nye skoleåret har gått av stabelen, og etter to år fant jeg ut at en 15 tommers MacBook Pro veier for mye i skole(bagen)sekken. Den er fantastisk å bruke til bilder og bloggen, men fortsatt litt for stor og tung til skole. I den anledning hentet jeg min nye 13 tommers med Retina-skjerm i går. Jeg er så lykkelig!

Samtidig som jeg er lykkelig, føles det som om jeg snoker på en annen person sin datamaskin. Haha. Håper det går fort over, for den er en drøm å bruke! Likevel, er jeg student og ønsker derfor å selge en velfungerende 15 tommers MacBook Pro! Det er ingenting galt med den og den er under 2 år gammel. Send meg en mail på lundsteinblogg@hotmail.com om du er interessert! Nå skal jeg leke meg litt mer.

2 kommentarer

Kamilla Haaland

14.09.2013 kl.23:55

Hihi, alltids gøy med noe nytt :)

Katja

23.09.2013 kl.23:06

Jeg går siste året på videregående nå, og fikk i 1. klasse en hvit MacBook som ikke lenger selges. Jeg vurderer å kjøpe meg en 13 tommer MacBook Pro ettersom jeg skal begynne rett på studier neste år. Den MacBook-en jeg har nå er litt treg, og har en tendens til å leve sitt eget liv. Spørsmålet mitt er; er det veldig stor forskjell på 13 og 15 tommer når det kommer til vekt osv, og burde jeg kjøpe med Retina-skjerm eller er ikke det så farlig? Føler det er litt tryggere å spørre en som ikke jobber med det, og kanskje da få et litt mer ærlig svar?
Elsker bloggen din btw :) Leser den hver dag som om den skulle vært avisa!

Skriv en ny kommentar