hits

details

22.09.2013 - 18:09 3 kommentarer
Jeg elsker å kombinere plagg som kanskje ikke folk normalt gjør her hjemme.

Jeg sier ikke at stilen min er noe særlig unik, men heller at jeg driter i hva andre synes om klærne mine. Positive tilbakemeldinger, det er kjempe gøy! Don't get me wrong, men hvis jeg vil gå med "de skoene til den jakken", så gjør jeg det, uansett hva noen mener om det. Er ikke vanskelig å se ut av vinduet og se at majoriteten "safer" og gjør som alle andre. Helt greit det, men det er ikke meg.

Nå skal jeg straks ut å spise middag og da skal jeg ha på meg dette. Spanderer mat ute på meg selv, som en belønning for en bra dag! Hvorfor ikke begynne den nye uken allerede på søndag? Da blir mandag ikke like fullt så tung. I kveld slenger jeg på meg den nye bomberjakken jeg fikk hentet meg hos Kaare Lund på torsdag (de har åpent i morgen og tirsdag), sammen med de nye skoene fra Nike Free (kjøp de her) og den feteste t-skjorta fra Johnny Leave Home. Antrekk kommer senere.

Håper du har en like bra søndag som meg!

3 kommentarer

LENA - foto og hverdag

22.09.2013 kl.18:53

du har såå utrolig kul stil!

Markus

23.09.2013 kl.21:35

Forstår veldig godt hva du mener, streber selv etter å skille meg ut hva gjelder klær og stil, og du har lenge vært en stor inspirasjon på når det gjeder akkurat dette. Synes dog ikke det antrekket der var noe særlig godt eksempel på hva du mente, ganske safe spør du meg.

Odin Jæger

10.10.2013 kl.20:49

synes stilen din er utrolig rå! Du skal være glad du passer så og si alt :D

Skriv en ny kommentar