hits

delfinalist

27.09.2013 - 17:08 3 kommentarer
Har du hørt om den store konkurransen til Oslo City der man kan vinne shopping for en halv million?

For noen uker siden, fikk jeg høre om en helt utrolig konkurranse. Du vet en av de konkurransene der du er helt sikker på at du ikke har noe som helst sjanse i å vinne? Jeg er delfinalist!

Tidligere denne uken, fikk jeg en mail som avslørte at jeg var en av 10 delfinalister. Derfor skulle jeg få en eksklusiv VIP-kveld med en venn på Oslo City! Jeg tok med meg Sarah (Sisteplass), fordi jeg følte jeg skyldte henne litt shopping, da vår forrige shoppingrunde gikk litt dårlig. Da vi kom til Oslo City, ble vi møtt av verdens flotteste jente (hun var så fin), samt en kameramann som skulle følge oss hele kvelden. Jeg trodde seriøst at det var mange andre som skulle være der, så da det bare var Sarah og meg som satt der, ble jeg veldig overrasket. Positivt overrasket!

Hele dagen var virkelig bra! Jeg fikk Sarah til å handle tidenes jakke på Urban, samt en søt genser med kattepus på (<3), pluss en film som vi skal se sammen. Mens jeg kjøpte en genser på Urban, t-skjorte på Carlings og Apple TV (vet ikke hva det er, men jeg må jo ha alt fra Apple)! I tillegg til dette, fikk jeg ny sveis, noe Sarah også fikk. Hun ble så fin atte! Nå gjenstår det å se om jeg vinner hele konkurransen, noe jeg virkelig krysser fingrene for. Da blir det mye gaver til dere skal dere se! 

3 kommentarer

Veronica

27.09.2013 kl.19:49

Shit digger håret ditt!! Ble jævlig misunnelig på sarah nå for å si det mildt..:$

The Giant - Kjetil

27.09.2013 kl.20:36

Hehe tusen takk! :D

Lise

27.09.2013 kl.23:07

Du er alltid like Kjekk, mn ville hadt dg i stavanger snart xD

Skriv en ny kommentar