hits

lexington & sdg

18.10.2013 - 18:47 4 kommentarer
Presseuken står for dør, men likevel har jeg fått besøkt mange spennende showrooms denne uke.

I tillegg til å være hos Moods of Norway og Mardou & Dean, har jeg også vært på pressevisning med Lexington og Stockholm Design Group. Her får dere litt om begge to i samme smekk.

Lexington

I regi av Presskontakterna, ble jeg invitert til Lexington sitt showroom ved Akerselva. Dette er opprinnelig et svensk merke, som den siste tiden har gjort det stort i blant annet USA. De har både interiør og klær, og det var deres kleskolleksjon for spring/summer vi skulle bli introdusert til her. Det er tydelig at Lexington er veldig inspirert av det amerikanske, noe jeg synes bare er bra, så lenge det kan skille seg litt ut i tillegg. Selve stylingen som var gjort til visningen var veldig gjennomført og løftet kolleksjonen betraktelig. Både for herrer og damer. Ta en titt.

Stockholm Design Group

Vet ikke om alle har hørt om SDG, men det er obviously et svensk skomerke som nå er blitt kjøpt av Eurosko. Jeg elsker sko, som noen vet, så dette var en gledelig start på dagen. Drømme meg bort i haugevis av fine skinnsko, det passer meg bra. Fikk også velge ut et par som jeg får tilsendt, dere kan tro jeg gleder meg! Her ser dere litt av utvalget deres som også er ute i butikk.

Sammen med en ekstremt tight skoleplan til uken, er jeg spent på hvordan jeg skal kunne klare å få med meg alle pressevisningene rundt om i byen, samtidig som jeg skal være på forelesning og jobbe med eksamen. Blir nok en like intens uke som denne. Vi får se!

4 kommentarer

Peder

18.10.2013 kl.21:00

Vet du prisen på de skoene fra SDG som er bilde nr 3 fra toppen?:)

The Giant - Kjetil

18.10.2013 kl.21:20

Jeg vet ikke dessverre. Men du kan jo ta en titt på Eurosko:D

Kaja

24.10.2013 kl.22:44

De koster 1499,- :)

Nishoboraa

30.10.2013 kl.23:20

Jeg ser Fransisco her. Min tidligere best budd på ungdomskolen :D

Skriv en ny kommentar