hits

feeling excited

21.10.2013 - 19:43 3 kommentarer
Vet at jeg ikke har oppdatert stort på bloggen i det siste, men det er grunn for det.

Fri er et fremmedord for meg om dagen. Har jeg fri fra jobb og forelesning, er det eksamensjobbing som må gjøres. Det er alltid noe å gjøre, og gir man seg selv litt fri, kommer samvittigheten og ødelegger de få minuttene frihet man har gitt seg selv. For øyeblikket står opp til flere deleksamener for tur og da jeg bestemte meg for å bestille billett til London i november, forutsetter dette at jeg må jobbe knallhardt de kommende ukene. Som sagt, jeg har aldri fri.

Ikke nok med skolejobb, jeg har også et frivillig verv i Studentunionen ved Campus Kristiania, som jeg har nevnt tidligere. Her er jeg PR & Kommunikasjonsansvarlig ut 2013. I anledning rekruttering av et helt nytt Studentunionen, har den siste tiden gått til intervjuer, møter, generalforsamling og ikke minst har jeg stilt til intervju selv! Ja, jeg søkte enda et år i Studentunionen og vet dere hva, jeg fikk stillingen! Jeg har søkt en lederstilling i en helt ny avdeling jeg har vært med å utvikle sammen med resten av Hovedstyret. Det er ikke sikkert dette er interessant for dere, det kan hende dere ikke bryr dere i det hele tatt, men for meg, er dette veldig viktig. Verdien av å engasjere seg utenom studiene, har for meg vist seg å være uvurderlig. Jeg er så ufattelig glad for at jeg tok denne beslutningen for et år siden og at jeg har valgt å fortsette. Jeg er fra januar 2014, redaktør for Kommunikasjonsavdelingen i Studentunionen. Det vil være den største utfordringen jeg noen gang har tatt på meg, men også den mest verdifulle og lærerike. Jeg gleder meg!

Studentlivet er en viktig del av meg og jeg ønsker å inkludere dere i de opplevelse jeg kommer over. Håper det er greit.

3 kommentarer

Lise

21.10.2013 kl.22:04

Se den kjekkasen ??

Maren

21.10.2013 kl.22:47

Gratulerer, Kjetil! :D

Charlotte

22.10.2013 kl.12:34

Ønsker deg lykke til videre! :)

Skriv en ny kommentar