hits

the bomber

22.10.2013 - 21:49 4 kommentarer
Det er ingen tvil hva som er trending på jakkefronten i år, nemlig bomberjakken.

Hver gang man går ut på gaten i Oslo, er det umulig å ikke få øye på en eller flere i dette plagget. Det maskuline snittet gir et hvert antrekk en tøff vri, om ikke det gjør hele antrekket! Når et slikt unikt plagg blir en trend, finner man fort mange forskjellige typer, i mange forskjellige farger, med ulike detaljer og ikke minst i flere prisklasser. Bomberjakken er tilgjengelig for alle!

Luxury

1. Acne Studios - 2. Burberry Brit - 3. Givenchy - 4. Neil Barrett

Dette er jakkene kanskje alle har lyst, hvertfall jeg. Jeg kunne gått langt for å få jakken over fra Neil Barrett, da jeg synes fargekombinasjonene er utrolig fine, samt den ekstremt deilige detaljen med kalvehår i blått! Acnejakken finnes også i svart og burgunder, og er en jakke jeg virkelig vurderer å gå til innkjøp av. Dette er derimot de dyreste variantene.

Budget

1. Johnny Leave Home - 2. Johnny Leave Home - 3. Selected Homme - 4. A.O.CMS

Over finner man de mer rimeligere alternativene. Jeg har faktisk begge jakkene fra Johnny Leave Home over, som jeg virkelig liker. De skiller seg ut på hver sin måte, noe jeg virkelig elsker. Ønsker man å gå for noen mer nøytrale, men tøffe jakker, kan man gå til innkjøp av den fra Selected og A.O. på Nelly for eksempel. Det er det mest plaine jakkene som er morsomst å style, da man kan leke seg mer med ulike fargekombinasjoner og flere lag. Dette er en jakke alle bør ha i år.

Snart er jeg featured i en artikkel om akkurat disse jakkene på Urban sine nettsider. Her snakker jeg mer om hvordan man kan style bomberjakken og hva jeg liker best. Dere skal få link når den tid kommer, men følg med!

4 kommentarer

Aleksander

22.10.2013 kl.21:57

Syns spesielt den fra Neil Barrett er flott. Men hva synes du om denne ? Sikler på denne fortsatt!!
http://www.mrporter.com/product/335765

The Giant - Kjetil

22.10.2013 kl.22:31

Den er ganske heftig den også!

sebastian gulbransen

23.10.2013 kl.18:34

kult! likte nummer 2 i luxury, men når kommer vinterjakkene! det er jo kalt så det holder da! jeg trenger inspirasjon til vintertider =(. det er rett rundt hjørne

The Giant - Kjetil

23.10.2013 kl.23:29

Kommer med det! :)

Skriv en ny kommentar