hits

fornøyd

30.10.2013 - 18:20 3 kommentarer
Lenge siden sist folkens!

Jeg er så glad nå. Lettet og glad! Det er tydelig at hardt arbeid virkelig lønner seg, og da snakker jeg i dette tilfelle om studiene. Vi har fått tilbake årets første eksamen, og jammen meg fikk vi ikke A! Det er jo helt utrolig. Nå er mor stolt skal dere se.

Ikke nok med det, vi har også levert hele to eksamener denne uken, som et resultat av hardt arbeid. Mye av grunnen til denne intensive jobbingen, er fordi jeg skal ut å reise. Rettere sagt, jeg skal til tre forskjellige land de neste to ukene og jeg reiser først thing in the morning! Vil ikke fortelle hvor helt ennå, eller med hvem, det skal dere få se. Som et resultat av skolejobbing, har jeg dessverre ikke fått knipset stort med bilder. Ikke med kameraet i alle fall, men mobilen har vært med! Sjekk mine siste Instagrams her.

Jeg er så gira på morgendagen, og de neste dagene! Elsker å reise og elsker å ta del i spennende ting. Selvfølgelig skal jeg ta med dere på reisen, bare vent. I mellomtiden bør dere stikke innom profilen min på Instagram, @KjetilLundstein.

3 kommentarer

miriam

30.10.2013 kl.21:42

gooood tur då!

og gratulere me toppkarakter :)

Kim André

31.10.2013 kl.01:21

Han drar med Ida wulff

Fredrik

31.10.2013 kl.12:24

Du er en inspirasjonskilde!

Skriv en ny kommentar