hits

bmw i3

01.11.2013 - 15:17 3 kommentarer
Sammen med en venn, ble jeg invitert til Amsterdam av BMW, grunnen er deres nye el-bil, BMW i3.

Som den ferske bilisten jeg er, ble jeg rimelig overrasket da BMW vil sende meg til Amsterdam for å være med på lanseringen av deres nye bil. Dette er noe de kaller en mega city car og den skal være perfekt for storby-kjøring! Det passer meg utmerket. Her i Amsterdam skulle vi også kjøre rundt en hel dag!

Var faktisk et snev av nerver som gjorde litt ut av seg i forkant av kjøringen. Jeg har jo lappen og kan kjøre bil, men et nytt land med millioner av uvørne syklister, var jeg redd at dette oppholdet skulle bli starten av en litt kjipere opplevelse, i buret. Alt gikk fullstendig strålende! Og jeg sitter igjen med følelsen av å ha kjørt rundt i den deiligste bilen noen sinne. Her er litt bilder fra dagen med Sarah.

Barnet vårt!

Alt BMW har ordnet er så ordentlig og alt er virkelig gjennomført. Det har vært et tett program, stappet med spennende mat og drikke, snacks og foredrag. Har heldigvis rukket å se litt av byen, samt leke litt på hotellrommet. Nå skal vi derimot hjem.. Takk for meg Amsterdam. We'll see each other again soon!

3 kommentarer

Kim André

01.11.2013 kl.15:50

Hjem? Allerede nå??

Kamilla Haaland

01.11.2013 kl.15:58

Så utrolig moro!

Caroline Maria

01.11.2013 kl.16:00

"samt leke litt på hotellrommet" - den setningen hørtes bare veldig, veldig feil ut ...
håper dere koste dere hvertfall, hehe <3

Skriv en ny kommentar