hits

the good life

04.11.2013 - 20:35 9 kommentarer
London er herlig, godt å være tilbake.

Briter er et folkeslag jeg virkelig synes godt om. De er kanskje litt lik nordmenn på en måte, men de garantert hyggeligere. I tillegg, snakker de verdens fineste språk! Skal være i byen til onsdag, på besøk hos Mari. Det er godt å se jenta igjen, samt er det godt å være med og oppleve livet hennes her. Et liv som hadde passet meg godt!

Da jeg kom i går dro vi ut og spiste på en spennende restaurant kalt Dishoom, som er en indisk konseptrestaurant. Deretter dro vi på en jazzbar og hørte på liv musikk, mens vi drakk enorme og fantastisk gode drinker. Dagen i dag har kun godt til å shoppe, med innspill av mat selvfølgelig. Har fått brukt litt penger i dag, for å si det mildt.

Jacket Jack & Jones - Sweater Johnny Leave Home - Shirt Acne - Jeans Acne - Boots Dr. Martens

Noen som har noen tips om steder jeg bør dra å se mens jeg er her? I morgen skal nemlig Mari og jeg være turister og da er det greit med noen ekstra tips. Tar alt til meg med stor takk!

9 kommentarer

Adrian

04.11.2013 kl.21:54

Er ikke helt related til innlegget, men ossen produkter bruker du til håret ditt? :D

Marcus

04.11.2013 kl.22:37

Stikk til Brick Lane, beste secondhand gaten i London! Og rundt samme område finner sykt kule kles butikker (kan fort bli dyrt der da men)

Ine

04.11.2013 kl.23:14

For en stil du har nå! Best kledde i Norge!
Love <3

The Giant - Kjetil

04.11.2013 kl.23:56

Vi var der i dag faktisk! :D Såå mye fint.

The Giant - Kjetil

04.11.2013 kl.23:57

Bruker bare litt voks (Renati) og litt hårspray. Veldig lite faktisk! :p

Anna

05.11.2013 kl.00:13

Brace yourself, lang kommentar. Hvis dere vil ha en litt annerledes shoppingopplevelse enn den vanlige Oxford/Westfield følelsen og i tillegg se litt, dra til Camden Market, Brick Lane og Portobello Road Market. Har lyst til å dra på Alfies Antique Market selv, men har ikke fått tid enda. Når det gjelder turististiske ting annet enn shopping, så elsker jeg selv parker, og London er full av fantastisk fine parker (man kan til og med ri i de, yey)! I morgen er det i tillegg Guy Fawkes day (yey), så dere burde finne et fint sted og se på fyrverkeriet :-) Og selvfølgelig London Eye og Riverboat (begynn i utkanten av London og dra inn mot London er tipset, gjerne i mørket). Det er mange museér her (pluss for at de fleste er gratis), Tate Mordern kan være verdt et besøk hvis du liker litt fucked-up-art :-) Musikaler er jo også en obligatorisk del av et Londonbesøk, hvis dere har tid. Viktigst av alt, kos dere! :-)

Fredde

05.11.2013 kl.08:09

Har inte så mycket med att "turista" att göra.
Men jag var i London i helgen och fastnade vääldigt länge på "street"-avdelningen på Selfridges :)
Acne, A.P.C, HBA, BBC, Tiger of Sweden, Folk, Carhartt mm.
Väl värt ett besök, likaså Niketown! :)

Fredrik

05.11.2013 kl.15:57

Hei, kan du lage en video om hvordan du styler håret ditt som på bildene over? Frisyren er fantastisk! :)

catharina

05.11.2013 kl.17:12

Selfridges og liberty i carnaby street. om du skal shoppe no mer (å ikke har vært der) Camden market har jeg alltid har lyst til å dra... men ikke fått gjort et enda. ellers har du jo portobello market eller brick lane. Og om du vil prøvesmake mat så er jo borough market tingen. Så har u jo covent garden.. Så ere jo en haug med museer å dra på som er gratis..

Skriv en ny kommentar