hits

ønskeliste #1

23.11.2013 - 15:16 4 kommentarer
Julen nærmer seg og jeg setter sakte men sikkert opp en liste over ting jeg ønsker meg.

Som blogger, føler jeg meg pliktig til å konstant ta med meg kamera overalt. I praksis ender jeg opp med å ta bilder 1/10 ganger, så med andre, er det bare en vekt som gjør bagen min tyngre hver eneste dag. Jeg er derfor på utkikk etter et kamera som er lett, men bra slik at jeg kan knipse når som helst, og hvor som helst. Og jeg tror jeg har funnet det rette kameraet!

Kameraet heter Sony NEX 5T! Kjenner du til dette kameraet eller typen? I filmen over, virker det veldig bra og jeg liker det faktum at man kan skifte linser på det selvom det er et lite og kompakt kamera. Krysser fingrene på en hard pakke under juletreet i år!

Annonse

4 kommentarer

Marcus

23.11.2013 kl.15:26

Hva heter kameraet? ser ikke ut som filmen funker

The Giant - Kjetil

24.11.2013 kl.17:59

Sony NEX 5T :D Filmen skal funke altså. Funker hos meg, både på mac og på mobil! :-)

Mette Greftegreff

24.11.2013 kl.23:27

Kjetil,

Med sony NEX kreves flere objektiv for å ta forskjellig type bilder. Jeg kan på det høyeste og varmeste anbefale Sony RX100 kompaktkamera, Bildene blir fantastisk, den oppfyller alt av kamerafunskjoner man trenger, og videokvaliteten er over gjennomsnittet bra for å være en kompaktkamera. Jeg elsker det!

Sjekk det ut :)

Love

The Giant - Kjetil

25.11.2013 kl.06:58

Hei Mette!

Takk for tips! Leste litt om det, men fant bare en artikkel om det nyeste kamera deres. Absolutt mer nysgjerrig! Det eneste jeg kunne tenkt meg er mer dybde i bildene, som kanskje er mulig med en av linsene til NEX'en. Men har i teorien ikke prøvd er kompaktkamera siden konfirmasjonen min, så føler jeg trenger å oppdatere meg litt uansett:p Takk for input kjære <3

Skriv en ny kommentar