hits

god jul og godt nytt år

01.01.2014 - 18:26 Én kommentar
Nå er det lenge siden sist, og det er fordi jeg har hatt ferie!

Julen er over for denne gang og vi er nå i den første dagen i det nye året. 2013 har vært et bra år på flere måter. Skolen har gått fantastisk bra, bloggen har blitt bedre, jeg fikk en ny jobb som jeg elsker, jeg har opplevd mye spennende og møtt veldig mange fine mennesker. Da julen kom følte jeg det var på tide med et lite avbrekk, ikke bare fra skole og jobb, men også her.

Som alltid, feirer vi julen på sørlandet, på et lite sted kalt Bjelland. Her bor onkel og tante, og mine to fettere i et kjempefint hus. Dette stedet gir meg alltid julestemning, da det er så langt unna alt og alle. Elsker å være på landet med denne gjengen og feire jul. Selv om det var langt fra en hvit jul, har jeg hatt det veldig bra. Gavene under treet i år, var også helt upåklagelig og jeg er mer enn fornøyd. Nesten litt leit å være hjemme igjen!

Vi er offisielt i et nytt år, 2014, og som alle har jeg lagt planer. Planer bestående av enda bedre innsats på skolen, sunnere livsstil, flinkere til å blogge, spare mer penger, ja alt det man alltid planlegger på vei inn i et nytt år. Synes det er greit å legge store planer, for da har jeg litt å sikte etter og klarer jeg noe av det, blir jeg fornøyd. Én ting er sikkert, og det er at jeg er spent. Spent på hva det nye året bringer.

Jeg håper dere alle har hatt en fin jul og en herlig feiring i natt. Godt nytt år!

Én kommentar

Lise

01.01.2014 kl.18:34

He savna dg ?? godt å ha dg tilbake. Godt nyttår Kjetil. :D

Skriv en ny kommentar