hits

avhengig av hbo

13.01.2014 - 17:23 Ingen kommentarer
Uavhengig hvor spreke, aktive, sunne og fornuftige vi er, er det fortsatt ingenting som slår en kveld i sofaen med en god serie.

Vinteren kommer litt forsinket i år, så alle har nok allerede pakket bort skiutstyret eller fraktet alt sammen til hytta. Frykt ikke, vinteren er ikke ødelagt av den grunn, det er nemlig masse å finne på hjemme. Mer spesifikt foran skjermen. Aldri før har utvalget av tv-serier vært så stort, og tilgangen til hver og en av disse seriene er bedre enn noen gang. Favorittene mine er ikke lenger i DVD-hylla, men bare få klikk unna på Macen.

Jeg er fullstendig avhengig av mine faste serier. True Blood, Girls, The Walking Dead, Entourage, Sex and the City, The Office, Game of Thrones, er serier jeg har blitt avhengig av, og jeg er nok ikke den eneste. Alle disse seriene er fra HBO og kan ses på HBO Nordic sin streamingtjeneste, noe jeg er veldig glad for! Klikk her og sjekk det ut.

Jeg har den siste tiden sett alle episoden av Entourage på nytt, siden det er så lenge siden sist. I tillegg har jeg begynt å se den relativt nye serien Banshee. Sesong 2 ble sluppet i USA forrige uke, og den er fantastisk spennende! Serien handler om Lucas Hood, en tidligere forbryter og mestertyv som utgir seg for å være en sheriff, slik at han kan fortsette med sine kriminelle gjøremål. Fortiden hans tar derimot innpå han, og de Lucas sviktet flere år tilbake, ønsker å hevne seg. Den lille Amish-byen Banshee i Pennsylvenia, blir fullstendig snudd på hodet og volden bryter ut etter at Lucas Hood ble sheriff. Mye av grunnen til at jeg har blitt hektet på denne serien, er nok fordi Alan Balls som står bak True Blood, også er hjernen bak Banshee. Han er dyktig, for dette digger jeg! Du kan se sesong 1 og de kommende episodene av sesong 2 her.

Følelsen av å sette i gang en ny serie, som du merker at du digger, er virkelig en deilig følelse. Man blir kjent med spennende karakterer som man vil vite mer om, man føler for dem når de opplever nedgang og man blir glad når de blir glade. Sånn har jeg det nå med Lucas og Carrie fra Banshee. Se traileren fra serien under sammen med noen bilder fra serien.

Hvert år blir det lansert flere nye serier fra HBO, noe som gleder en serieglad fyr som meg. Tanken på en periode uten noe å se på skremmer meg litt. Heldigvis, er det bare å gå tilbake i HBO-arkivet og se noen gode gamle slager med enten Carrie, Suki eller Vince. Bestill HBO Nordic her for bare 79kr i måneden!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar